Az almaecetet hol tudom beszerezni? Hogyan kell pontosan használni?
Figyelt kérdés
Mármint milyen arányban higítsam, és mennyit lehet inni belőle?2012. szept. 18. 06:21
1/9 anonim válasza:
Minden élelmiszerboltban kapható.
használni úgykell, hogy egy pohár vizbe teszel 1-2 kiskanállal és megiszod.
Ahányszor jólesik, annyiszor ihatod.
De ettöl fogyni nem fogsz soha.
2/9 anonim válasza:
" De ettől fogyni nem fogsz soha. "
de nem ám,
egy dekát sem fogsz az almaecettől fogyni,
3/9 anonim válasza:
Inkább az Egészség kategóriába tartozik ez a kérdés, kedvező élettani hatásai vannak, fogyást ettől is önmagában nem lehet várni. Evés után az emésztést javítja.
4/9 anonim válasza:
És ki kérdezte, hogy fog-e fogyni tőle?
:-)
5/9 anonim válasza:
Fogyókúra rovatban tette fel a kérdést, ezért feltételezhető, hogy ezt várja tőle. Azért javasoltam inkább az Egészség kategóriát.
6/9 anonim válasza:
Bármely élelmiszer boltban kapható.
Felhasználása: egy pohár vízbe,egy evőkanál
7/9 A kérdező kommentje:
Hát ezzel nem értek egyet, számos helyen ajánlják, mert csökkenti az étvágyat és a zsírsejtek lerakódását. Egyébként egy azaz egy felesleges kilóm sincs, csupán elkezdtem egy edzéstervet, hogy feszesebb legyek.
2012. szept. 19. 05:55
8/9 anonim válasza:
Tudod milyen szaga van? Mint a hányásnak, az ízéről már nem is mesélek...
9/9 anonim válasza:
Én magába iszom, elsőre kicsit kellemetlen íze van, de meg lehet szokni hamar. Csak kedvező élettani hatásai vannak, feszesebb a megfelelő edzés-étrend kombinációtól leszel, ez esetben egy laza tömegnövelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!