Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Sima paleóról váltok ketogén...

Sima paleóról váltok ketogén paleóra. Mire számíthatok?

Figyelt kérdés
32 éves nő vagyok, korábban, paleo életem előtt 64 kiló voltam 34%-os testzsírral, pedig nem ettem sokat és sportoltam is. A paleóval fél alatt fogytam 8 kilót, 56 kilót és 24%-os testzsírt tartom. Szeretnék további 4 kilót fogyni zsírból, és mivel a fizikai aktivitást tovább növelni nem tudom (nincs több időm sportolni), ezért inább a diétát szigorítom. Hozzáértőtől kérdezem, hogy ezzel a módszerrel sikerre számíthatok? Ha igen, mennyi idő alatt kb? El fog múlni a sóvárgásom...? 3 napja csinálom, de ölni tudnék egy almáért vagy egy narancsért... Tudtok bármilyen jótanácsot adni? Illetve, nem is értem pontosan, hogy a sok zsír mellett, hogyan működik, hogy mégiscsak fogynak, akik ketogén diétát folytatnak?

2012. nov. 29. 11:57
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
68%

Én megölöm az állatot. Mi ezzel a gond? Az hogy te nem kívánod? Az nem érdekes, és semmit nem bizonyít.

A fruktózzal sok baj van.

Egy ember arca összefüggésben van az egészségével? Miért kell egy egészséges embernek soványnak lennie? Az alacsony testzsír relatív, nem feltétlen a lesoványodott mai modellek az etalon.

Még mindig a meggyógyult embereket hoznám fel példának, ők azok akik számítanak. Te fogyassz egészséggel epret, én a sok fruktózzal vigyáznék, komoly szerepe van az IR kialakulásában. És hozhatod nekem a malacot, de akár elefántot is. Az én késemmel talán csak bálnát nem tudnék elkapni, sok állatot igen.

2012. nov. 29. 17:06
 22/55 30BananasADay ***** válasza:
68%

Most értem haza a napi futkározásomból.A mai eredmény 25perc - 6km. Kérdem én, hol tudsz te ennyit futni Paleoval mikor éhezésnek is rossz? :D

És mielőtt megkérdenéd, már próbáltam a paleot, majdnem anorexiás is lettem, semmit nem mozogtam.Egészséges ugye?Most még az időjárás sem tud megakadályozni abban hogy mozogjak, leszarom, annyi energiám van ÉS minden szociális kapcsolatom pozitív irányba tolódik.Paleo alatt depis voltam, majdnem öngyilkos.Most mindenki kérdi miért vagyok mindig olyan vidám, hogy a francban bírom az egész napot ennyire energikusan végigÉLVEZNI. :)

Természetesen a tanulmányi eredményeim is javultak, mert sokkal több energiát kap az agyam mint eddig.Ez biztos csak hülyeség és én őrültem meg, ugye? :D

2012. nov. 29. 18:03
 23/55 anonim ***** válasza:
55%

Jó, én is egyetemista vagyok, tehát beszélhetek tanulmányi eredményekről. De valld be, hogy egy 18 évnél fiatalabb diák vagy, és semmit sem tudsz a táplálkozásról. Ezt a tanulással kapcsolatos mondatodból szűrtem le.

Én komolyan foglalkozom táplálkozással, rengeteg jó eredményt ismerek, a tudomány pedig szinte számtalannal támasztja alá a paleót.

Sajnálom, hogy neked kudarc volt, de azt a kudarcot ne kösd a paleóhoz. Kötheted, de fölösleges, ebben keresel (és találsz) önigazolást az akkori problémáidra. Ettől még a gyulladáscsökkentő táplálkozás fog egészségesebbnek bizonyulni.

Gratuláció a futás teljesítményhez, én személy szerint senkinek sem ajánlom a futást. Tudom, hogy pillanatnyi szubjektív tapasztalatok alapján komoly ítéleteket hozol, de hosszú távon a kocogás rosszat fog tenni a térdeidnek. Alternatív megoldásként ennyi idő alatt egészségfejlesztő edzéseket szoktam javasolni az embereknek. Ugyan azzal nem lehet eldicsekedni, hogy de jót QiGongoztam ma :)

2012. nov. 29. 20:14
 24/55 30BananasADay ***** válasza:
90%

Elsős egyetemista vagyok, de nem szívesen kötöm az orrodra a dolgot, mert nem sok közöd van hozzá. :)

Aki már megélte az anorexiát szerintem több tapasztalattal rendelkezik mint egy zsebtudós.

Azt kifejezően sértőnek és degradálónak érzem hogy értelmileg 18 alá sorolsz.Persze kinézetre nem vagyok több 16nál 18 éves létemre,de biztos a sok gyümölcs és halálos cukor miatt van ez is, mint ahogy az is hogy apukám cukorbeteg én pedig makk egészséges. :D

2012. nov. 29. 21:35
 25/55 anonim ***** válasza:
62%

1 mondatból, írtam. ennyiből következtettem a korodra.

Rossz személyes tapasztalatok alapján nem lehet döntéseket hozni.. főleg nem olyan komoly témában mint a táplálkozás.

Ha édesapád beteg akkor 1. paleóval gyógyulhatna 2. ne ess bele az ő hibájába :(

Foglalkoztál valaha a fruktóz és a cukorbetegség összefüggésével? Nemes egyszerűséggel mész el tények mellett, csak mert pillanatnyilag jól érzed magad gyümölcsevéssel.. még veszélyes a túl sok. Én nem ajánlom, de azt már tudom hogy az én tanácsomra semmit nem fogsz változtatni. Kinek a véleményére adnál?

2012. nov. 29. 21:39
 26/55 30BananasADay ***** válasza:
50%

Mivel nem hiszek abban hogy szükségünk van az állatok legyilkolására az élethez, nem fogok életmódot váltani.Nem tudnék megenni egy steaket hányás nélkül, főleg nem nyersen, ahogy más ragadozók is teszik.

Plusz ezzel az életmóddal nem kell kalóriát számolnom, nem is kell a kajával foglalkoznom, csak kiteszem, megeszem, jól is érzem magam tőle.A folyamatos szénhidrátszámolástól nagyon eldurvult a kialakuló anorexiám, egész nap rosszul voltam, megszámolgattam minden egyes grammot.Beteges...

Minek váltanák életmódot ha a teljesítményem a maximumon van és jobban érzem magam mint valaha.Majd szólok ha újra depis lennék. :)

2012. nov. 29. 21:57
 27/55 anonim ***** válasza:
69%

Akkor remélem sosem fogsz szólni.

Életmódot azért válthatnál, mert a józan ész ezt diktálja. A húsevéshez fel kell nőni, sok vegánnal beszéltem, értem a problémát, és tartom hogy a húsfogyasztásnak kultúrája is kellene hogy legyen, az állatok tiszteletével kezdve.. De szükségünk van rájuk, még ha most ezt nem is látod.

2012. nov. 29. 22:01
 28/55 anonim ***** válasza:
Én most paleózom, de a 8-1-1 is szimpi és tetszett is, de kipróbálni még nem próbáltam. Bár én szerintem paleo mellett is sok gyümölcsöt eszem. A fenekemen van egy kis zsír de minimális. Te paleóval anorexiás voltál, 8-1-1-el meg velszedtél pár kilót. Csak izomban vagy zsírban? Mennyire becsülöd a testzsírszázalékodat? És ha valaki nem mozog annyit, azzal mi történik a 811-el? Én vékony vagyok, de nem híznék el ha csak gyümölcsöt ennék? és a fehérje az izmokhoz? Amúgy szerintem az is paleonak számít, te se eszel lisztet, cukrot, meg nyersen eszel mindent, nem?:) lány vagy?
2012. nov. 30. 06:00
 29/55 anonim ***** válasza:
És te hol veszed azt a rengeteg gyümölcsöt? főleg télen? Bio-t veszel?
2012. nov. 30. 06:17
 30/55 anonim ***** válasza:
és a 30 banán? :o egy nap. Milyet veszel? Nem drága?
2012. nov. 30. 06:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!