Most jöttem rá hogy mennyire el van cseszve a társadalom!?
Figyelt kérdés
Ha bárkit megkérdezel, akárkit hogy meginná e egy újdonsült anyuka mellének anyatejét egyből azt mondaná hogy nem, fúj. De persze egy állatét nyugodtan. Ja, ok....2012. nov. 28. 20:09
31/34 anonim válasza:
Hála a jó Istennek, hogy te nem iszol tejet, több jut másnak, kár is lenne beléd.
32/34 anonim válasza:
Ez nem okos gondolkozás.. persze, nekem meg annyival több hús jut, de a beteg emberek orvosi költségét én is fizetem! (mivel én nem járok orvoshoz, de abba az EÜ. rendszerbe fizetek amit olyanok használnak rendszeresen, akik krónikus, táplálkozás eredetű betegségeket gyűjtenek cukorbetegség, autoimmun betegségek, ízületi-mozgásszervi, szív-keringési..)
33/34 anonim válasza:
Vannak evidenciák az életemben, igen. Ebbe a bárdolatlan hitvitába itt most nem mennék bele, ha nem baj.
34/34 anonim válasza:
Én nem írok semmi olyasmit, mint a Tharcművész, sőt, régebben rengeteg frissen fejt tejet ittam, nagyon szeretem az ízét, de miután nemrég rádöbbentem, hogy jónéhány betegségem okozója a tej, és az abból készült termékek, nem fogyasztok semmilyen tejterméket. Az említett problémáim megszűntek, és ekkor el is gondolkodtam azon, hogy az ember miért is issza vajon egy másik élőlény anyatejét? Mert gondolom azt egyikőtök sem vitatja, hogy az anyatej kifejezetten úgy van "kidolgozva", hogy az emberek esetén a csecsemő számára minden meg legyen benne, ami szükség van a fejlődéséhez, az állatok esetén pedig, hogy a saját kölykeik számára legyen meg minden a lehető legmegfelelőbb fejlődéshez. Akkor miért is lenne egészséges az ember számára egy borjú fejlődéséhez megfelelő összetevőjű anyatej?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!