Most jöttem rá hogy mennyire el van cseszve a társadalom!?
Leírtam, hogy végső soron a genny ehető FŐVE, és nem én találtam ki. Ha ti inkább kifogást kerestek, nincs benne genny oké, sok ezer beteg tehén tejében biztos semmi szenny nincs. Nagyüzemi állattartás, a tisztaságról híres :)
De a növekedési hormonok, marha inzulin, a vastagbélrák-tej kapcsolata, ez mind smafu?
Legalább ne kifogásokat keresnétek, hanem elismernétek hogy rossz szokás, de ugyan úgy mint a piás is iszik, ti is rá vagytok kattanva a tejre. Ilyen a magyar konyha, az itteni szokások, a tejből származó ópiátok biztos jó érzést okoznak fogyasztás után, én nem tudom nagyon régen ittam már.
Persze, már drog is van a tejben:DDDD
Abból készül a marihuána és a teheneket mákkal etetik:D
Ennyi hülyeséget összehordani:D
Neked az is hülyeség lenne, ha leírnám hogy a Föld nem lapos.
Magadtól sosem fog eszedbe jutni, hogy abszolút tájékozatlan vagy a témában, laikusként pedig talán hallgatni és tanulni kéne, nem ellenkezni.
Nem utolsó válaszoló, a frissen fejt tej hormontartalma és pl. a Beta (ß)-laktoglobulin fehérje még mindig nem teszi alkalmassá emberi fogyasztásra.
Hiába néz ki gusztusosan valami, nem lehet mindent megenni mert beteg leszel. Ezt 1-2 éves gyerekeknek lehetne tanítani, nekik még nem evidens.. neked az kéne hogy legyen.
----------- ------
Kérdező, van egy elméletem a kérdésedre. Figyeljük meg milyen trendek mozognak. A legnagyobb a tejfogyasztás, gabonafogyasztás trendje, divatja. Orvosok, dietetikusok kivont kardokkal őrzik ennek az érdekes szokásnak a biztonságát.
Viszont ez önmagában, plusz a szülők szokása hatással van az új generációkra, mint látod a válaszolók többsége semmit sem tud a tejről, szimplán tanult megítélés alapján jónak tartja. Sok évnyi hazugság, marketing után el sem képzelik hogy az ne lenne a világ legjobb dolga.
Ezt bármilyen eszmével el lehet játszani..
A tej eszménye segít működtetni a tejipart. A tej mint megbetegítő ital állandó betegeket tart fent a gyógyszeriparnak, betegségiparnak. Továbbá a beteg, gyógyszerezett társadalom eleve gyengébb is, jelentéktelenebb. Na itt van a társadalomszintű elemzés.
Mi van akkor, ha olyat eszünk, amit nem tudunk emészteni? A cellulózt sem tudod emészteni, emésztetlenül áthalad rajtad, és akkor mivan?
Semmi. Hormon? Hagyjuk már, nagymamád inzulinját meg is ihatod, az egész ampullát, semmit nem csinál. Kitalálsz olyan dolgokat, nem tudom, hol alszol, hogy csak ennyire futja, de valamin változtatnod kéne.
Te még a ciánt is élettanilag inaktív, hatástalan, nem mérgező anyagnak hazudnád..
Igen, vannak glikoproteinek amelyek orális úton bekerülve a szervezetbe hatnak. Vannak ilyen hormonok is..
A borjú is szopja a tejet, nem vénásan kapja a mamájától, terád miért csak intravénásan hatna?
A cellulóznak nincs hatása, én írtam tejben lévő anyagokat amiknek van. Én eltekintek ezektől, mert nem iszom-eszem ilyeneket. A beteg embereknek kéne figyelniük, illetve az egészségesnek mondható de tejivó embereknek. Ugye az egészség nem tart örökké, és aligha nekem fogtok fizetni majd a gyógyulásért, inkább egy másik társaságnak, nevezhetjük orvosoknak, gyógyszercégeknek őket. És nem is lenne ezzel gond, ha ők meg akarnának gyógyítani és nem ők nyomatták volna beléd a tejet, az egészséges tej mítoszát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!