Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Most jöttem rá hogy mennyire...

Most jöttem rá hogy mennyire el van cseszve a társadalom!?

Figyelt kérdés
Ha bárkit megkérdezel, akárkit hogy meginná e egy újdonsült anyuka mellének anyatejét egyből azt mondaná hogy nem, fúj. De persze egy állatét nyugodtan. Ja, ok....

2012. nov. 28. 20:09
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Hol van abban genny, ne hülyéskedj már...be is baxna, ahhoz tőgygyulladás kell.
2012. nov. 29. 11:04
 12/34 anonim ***** válasza:
68%

"Harcművész": eddig is sejtettem, hogy inkább agyra kéne gyúrnod, de most bebizonyítottad, hogy olyan hXlye vagy, hogy az embertelen.

"[...]nem látnak bele a tejiparba, nem látják azt a gennyes lét amit tisztítanak stb. hogy szép gusztusos legyen.+

A tej? Ami kijön a tehénből, gennyes? Bebizonyítottad, hogy éppen te vagy az, aki egyáltalán nem tud semmit.

Falun nőttem fel, nagyapámnak voltak tehenei, eleget láttam fejést. A fejés után egyszerűen leszűrték, és kész volt. Szép és gusztusos, semmi genny. És finom.

Kopj már le innen, senki vesz téged komolyan, te debil.

2012. nov. 29. 12:51
 13/34 anonim ***** válasza:
26%

Utolsó, butaságot írsz, én meg téged nem veszlek komolyan.

A tőgy gyulladás a nagyüzemi tehén tartásban gyakori.

Falun nőttél fel, de nem tanultál fontos dolgokról. Számodra nagyon sok minden lehet gusztusos, finom, ennek semmi köze az egészséghez.

A beteg, kövér emberek alighanem kíváncsiak rám, legalábbis az információkra amiket te nyilvánvalóan eltitkolnál előlük. Vagy te magad nem is tudsz? Akkor miért írsz, inkább kérdezz, olvass, tanulj!

[link]

2012. nov. 29. 13:22
 14/34 anonim ***** válasza:
27%

Jézusom.. :)

És én vagyok durva? :))

[link]

2012. nov. 29. 14:57
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Nagyüzemi tehenészetben nagyon ritka a tőgygyulladás, mert gépi fejés van. Akkor gyullad be a tőgye, ha nem fejik meg rendesen és pang benne a tej. Ha be van gyulladva a tőgye, hozzáérni nem lehet, nemhogy megfejni, főleg nem gennyes tejet fejni, nem tudom, ekkora baromságot honnan veszel.
2012. nov. 29. 15:00
 16/34 anonim ***** válasza:
29%

Hát, ellenzem a tejipar létét. Tehát teszek erőfeszítéseket azért, hogy az átlag ember szemében is lebukjanak.

És ez semmi, mert a főtt genny ehető. Az autoimmun folyamatokat, inzulin szabályozási gondokat (elhízást, gyulladást, metabolikus szindrómát) okozó tej sosem lesz fogyasztható, a legsterilebb körülmények között sem. Szomorú, mert rengetegen fogyasztják valamilyen formában, tej eredetű adalékokkal pedig tele van az egész élelmiszeripar. Honnan tudom, benne élek. A Corvinus Egyetem ÉTK-ból írok jelen pillanatban is.

2012. nov. 29. 15:04
 17/34 anonim ***** válasza:
50%
Tápibápi valszeg 14-16 éves kamasz aki unatkozik és trollkodik. Nyilván ő se hisz el ekkora baromságokat, csak élvezi, hogy hergeli a jónépet. Nem kell vele törődni és majd megunja.
2012. nov. 29. 15:57
 18/34 anonim ***** válasza:
11%
Uram, nem sikerült eltalálni. Minimum 22 éves vagyok, most nem számolnék utána.
2012. nov. 29. 16:08
 19/34 anonim ***** válasza:
22%
Ahelyett, hogy engem ócsárol (primitív módon) miért nem konzultál szakértőkkel táplálkozás témában? Nem a builder.hu-t kéne egyedüli forrásként felhasználni táplálkozás terén, mert egészség kérdésében hagy kívánnivalót maga után. De nem is az egészség a testépítő táplálkozások célja, hanem valamilyen rövidtávú eredmény. Így viszont nem lehet fogyáshoz, életmódhoz hozzáállni, úgy vélem.
2012. nov. 29. 16:09
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Én városi vagyok de sokat nyaraltam falun és láttam már frissen fejt tejet. Szerintem egyáltalán nem volt gusztustalan vagy gennyes. Aki ezt írta az még vagy nem látott ilyet vagy 1 ilyen példa miatt ami esetleg előfordult már az elmúlt 50 évben azt hiszi, hogy minden frissen fejt tej ilyen.
2012. nov. 30. 06:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!