Most jöttem rá hogy mennyire el van cseszve a társadalom!?
"Harcművész": eddig is sejtettem, hogy inkább agyra kéne gyúrnod, de most bebizonyítottad, hogy olyan hXlye vagy, hogy az embertelen.
"[...]nem látnak bele a tejiparba, nem látják azt a gennyes lét amit tisztítanak stb. hogy szép gusztusos legyen.+
A tej? Ami kijön a tehénből, gennyes? Bebizonyítottad, hogy éppen te vagy az, aki egyáltalán nem tud semmit.
Falun nőttem fel, nagyapámnak voltak tehenei, eleget láttam fejést. A fejés után egyszerűen leszűrték, és kész volt. Szép és gusztusos, semmi genny. És finom.
Kopj már le innen, senki vesz téged komolyan, te debil.
Utolsó, butaságot írsz, én meg téged nem veszlek komolyan.
A tőgy gyulladás a nagyüzemi tehén tartásban gyakori.
Falun nőttél fel, de nem tanultál fontos dolgokról. Számodra nagyon sok minden lehet gusztusos, finom, ennek semmi köze az egészséghez.
A beteg, kövér emberek alighanem kíváncsiak rám, legalábbis az információkra amiket te nyilvánvalóan eltitkolnál előlük. Vagy te magad nem is tudsz? Akkor miért írsz, inkább kérdezz, olvass, tanulj!
Hát, ellenzem a tejipar létét. Tehát teszek erőfeszítéseket azért, hogy az átlag ember szemében is lebukjanak.
És ez semmi, mert a főtt genny ehető. Az autoimmun folyamatokat, inzulin szabályozási gondokat (elhízást, gyulladást, metabolikus szindrómát) okozó tej sosem lesz fogyasztható, a legsterilebb körülmények között sem. Szomorú, mert rengetegen fogyasztják valamilyen formában, tej eredetű adalékokkal pedig tele van az egész élelmiszeripar. Honnan tudom, benne élek. A Corvinus Egyetem ÉTK-ból írok jelen pillanatban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!