Most jöttem rá hogy mennyire el van cseszve a társadalom!?
Én megkóstoltam a sajátom,nem valami finom. De a pici,még 2 évesen is követeli!
Eszembe jutott egy élcelődés,mert valószínűleg ezt a férfiak utasítják el. Én meg azt mondom kostolják meg a spermájukat! Azt sem könnyebb lenyelni egy nőnek, azt hiszik az finomabb? :)
Az anyatejnek irtózatosan rossz íze van. Egyébként a tehéntejnek is, szóval személyesen egyiket sem iszom:D Amúgy szerintem minden kispapa megkóstolja a mamitejet, márcsak kíváncsiságból is.
Egyébként a kérdéseddel párhuzamot vonva: miért eszik meg sokan azt, ami a tyúk seggéből jön ki ellentétben az embertársaikéval?
Én szoktam kostolni a spermám, szerintem finom :D kicsit édeskés vagy kicsit sós, attól függ mennyire eszem sósat. Olyankor sós ha nagyon sós kaját eszem :D volt h kókusztelyre hasonlított meg pl ananász után is finom de alapból is. :D akiét te kostoltad nem cigizik v ilyesmi?:D
amúgy én se iszom tejet már egy ideje, de pl a barátnőm/feleségem tejét megkostolnám majd egyszer biztos és nem fúj:D de másét nem:D
No hát aki szerint a tehénnek nem kell borjú a tejtermeléshez, az most gyorsan ássa el magát, és kérjen bocsánatot a biológia tanárnőjétől!
A teheneket évente elletik, amelyik tehén nem ellik, annak a teje szép lassan, fokozatosan elapad hiába fejik. A tyúk valóban tojik tojást kakas nélkül is.
Az anyatej pedig ahogy írták is, nem finom, ezért én se iszom bár sokkal előbb innám azt minthogy spermát nyeldekeljek.
Ugyanúgy nem iszod meg a tehén esetén sem a föccstejet, hát annak kegyetlen íze van. 2-3 hét kell hozzá, amíg a tejnek normális íze lesz, nem vizes és nincs tele immunanyagokkal. Igazából nem értem, mi a probléma, az állatot a teje miatt neveljük, tartjuk. Az anyáknak nem azért kell gyereket szülni, hogy legyen laktáció, nincs arányban a két dolog.
Akkor lenne elcseszve a társadalom, ha lennének olyan telepek, ahol nőket a tejük miatt tartanak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!