Paleo édesség - van ilyen?
2 millió évvel ezelőtt még nem volt ismert ősünk...pár száz-ezer évvel ezelőttről már maradtak fenn receptek barlangrajz formájában...
pl: igyál sok vizet..(mert más nincs) mindent fogj, és egyél meg ami a barlangban mozog.. neee..a pistikét neeee!
a francba4 találja már fel valaki a tüzet, mert ez a jégkorszak borzasztó...bááár...a barlang melegvizes tava egész jó...de itt ülni amíg a jégkorszak elmúlik..húúú de macera...
még hogy paleo..a mai embernek nagyjából lövése sem nem van, hogy mi az...sok bogár, giliszta, fű, apró valami a fákon, esetleg egér...méghogy keksz..
Te utolsó, azt vágod hogy a paleó a táplálkozás - és orvostudomány recens ajánlásait foglalja magába?
Tehát pl. ne lődd fejbe magad, meg cukrot se tömj magadba - mert mindkettő eléggé káros.
Hát persze hogy van! Bár nem olcsó, de szerintem laktatóbbak a paleo sütik mint a "normál" édességek, amiket "nem lehet abbahagyni". Én nyírfacukrot használok.
Néha én is készítek paleo sütit, bár én a gyümölcsökre és magvakra szavazok, ha rágcsálni akarok. :)
Ezen az oldalon nézz szét, én innen sütök-főzök:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!