Szeretnék fogyni, de elég édesszájú vagyok, édesség nélkül nem bírom. Ajánlanátok olyan édes dolgokat, amik nem hízlalnak annyira mint pl. a csoki?
Az aszalt gyümölcsök is eléggé gyorsan eltelítenek, bár azok már elég sok cukrot is tartalmaznak, a rosttartalmuk miatt azért sokkal jobb, mint a tejcsoki meg cukorkák.
De amúgy az édességevés kizárólag szokás kérdése. Le lehet szokni róla, és akkor már nem igazán kívánod, és ha eszel is, megelégszel kevéssel ritkán.
köszi a válaszokat! :)
90%os étcsokit még sose ettem, de kipróbálom. :) Fehérjeturmixról még nem is hallottam. Azt lehet így kapni a boltban, felhérjeturmix néven? :D :O
Egyébként egyszer nekem is sikerült úgymond leszokni az édességről, akkor lehetett előttem bármi, egyáltalán nem kértem belőle, aztán eltelt egy év, és visszaszoktam rá...
A mézet azt sajna nagyon nem szeretem, az aszalt gyómölcsökkel meg nekem is az a bajom, hogy abban már elég sok a cukor. ..
Most eszembe jutott valami. Egyik cukorbeteg barátnőm olyat evett időnként, hogy túrót összekevert folyékony édesítőszerrel, és tett hozzá valamennyi tejfölt. Szerintetek?
Kedvenc édességem a diéta alatt az almás-fahéjas natúr joghurt.
Az almát megpárolom, szórok rá egy kis fahéjat, majd belekeverem a joghurtba+egy kis édesítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!