Édesség fűggő vagyok! Mit tegyek, ha fogyni is szeretnék? :S
Figyelt kérdés
2009. szept. 20. 13:03
2/13 anonim válasza:
készíts magadnak édességet. én pl zabkorpás sütit szoktam csinálni, édesítővel. vagy ha nagyon kívánom a csokit akkor iszom kakaót , kakaópor édesítő forróvíz és egy kis tej (0.3 %os ) vagy veszek jó minőségű étcsokit és abból eszek pár kockát.
3/13 anonim válasza:
Gyümölcs, gyümölcs és gyümölcs
4/13 anonim válasza:
Az előbb leírt módszerek jók, de ígyis úgyis az egyetlen megoldás az önuralom. Gyakorold. (Nem baszogatás!)
5/13 anonim válasza:
-egyél gyümölcsöt.
-ritkán esetleg 1-2kocka étcsoki.
-ha megkívánod az édességet akkor moss fogat!Fogmosás után tuti nem fogsz enni semmit,mert mindennek sz.r íze lesz!
Nekem ezek jöttek be:D
6/13 anonim válasza:
-ja meg cukormentes rágó esetleg:D
utolsó voltam.
7/13 anonim válasza:
Ez a fogmosós nagyon tetszett, teljesen jogos...:))) A rágó valóban jó, én is szoktam alkalmazni... Gyümölcsös cukormentes, mintha édességet ennél.
8/13 anonim válasza:
az előző tanácsok is nagyon jók, de szerintem néha 1 gombóc fagyi, vagy norbis édesség is belefér!
9/13 anonim válasza:
engem ha elkap a vágy, diabetikus csokit eszem. az ára nagyon borsos, de jobb mint a milka:D
10/13 anonim válasza:
Anno én is jó ötletnek találtam a diabetikus édességet.. Aztán megnéztem a tápértékeit...:) Akkor már inkább kevesebb, de egy jó minőségű feketecsoki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!