Édesség fűggő vagyok! Mit tegyek, ha fogyni is szeretnék? :S
Figyelt kérdés
2009. szept. 20. 13:03
11/13 anonim válasza:
Tényleg önuralom kérdése. Otthonról el kell távolítani minden édességet, a táskából a dugi csokikat...
Ha édeset kívánok, akkor csinálok gyümölcsös túrókrémet, vagy eszem joghurtot, de egy bögre kakaó, édesítővel készült tejeskávé, mézes tej, 1-2 kocka csoki, tejbegríz, tejberizs simán belefér. Sőt, volt, hogy fagyit is ettem, mert a nyári melegben jól esett...
Nekem ezek váltak be. :)
12/13 A kérdező kommentje:
köszönöm, sajnos rágózni nem rágozhatók, mert a fogszabályzó orvosom megtiltotta. ( egyszer probáltam, igaza volt a dokinak) gyümölcsöt én eszem, rengeteget, néáha már ugyérzem tul sokat is, de még mindig nem tudja helyetteíteni bennem az édesség érzését.
2009. szept. 20. 19:27
13/13 anonim válasza:
szia!
én is borzasztóan édesség függő vagyok!Én króm tablettát szedek! Nekem segített, próbáld ki te is hátha neked is jó!!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!