Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Elkezdeném! Miket ehetek?

Elkezdeném! Miket ehetek?

Figyelt kérdés
2012. szept. 26. 21:22
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Nem hiszem ,hogy ezt tudom csinálni !Annyira leesik a vércukrom a gyógyszerektől... Vacsira kihagytam a szénhidrátot és reggel már szédelegtem ... marad az arany középút ! Azért köszi :)
2012. szept. 28. 20:29
 22/31 anonim ***** válasza:
Miért nem eszel gyümölcsöket? hús, szalonna, gyümölcs, zöldség? tök laktató, vmi jó zsíros husi pl :P
2012. szept. 28. 23:05
 23/31 anonim válasza:
Csatlakozom a táplálkozásHarcműves válaszához. Amit leírt, mind igaz és helyes. Ezt úgy nevezik, hogy Paleolit táplálkozás. (Googl-ban megnézheted, és olvasd el Szendi Gábor könyveit, ha nincs rá pénzed akkor a könyvtárban elérheted) Ha ezt a táplálkozást folyamatosan csinálod, mindig egészséges leszel, soha nem kell gyógyszert szedni (mellékhatások stb.), és nem támogatod a pénzéhes orvosokat és főleg a gyógyszeripart!
2012. szept. 29. 06:52
 24/31 Déjved válasza:

Kedves Kérdező!

Nem hiszem hogy amiatt fel kellene adnod a paleot, mert leesik a cukrod a gyógyszerektől miatta. Mmint nyilván nem arra gondolok hogy ez helyén van, és maradjon csak így:D Hanem hogy ez is azt mutatja hogy javulsz. Apu is cukorbetegként csinálja a paleot, és négyszer szúrós inzulinosként kezdte. Most gyógyszert sem kell szednie rá. Én azt ajánlanám, hogy csináld tovább ezt az életmódot, és kezd el óvatosan csökkenteni, majd elhagyni a gyógyszereket. Persze mindig csak úgy hogy egyszerre egyel szabad próbálkozni és több lépésben, kísérletezve. Ha valami miatt rosszabbul leszel, akkor visszaállítani az előző szintre. De ez persze még mindig nem jelenti azt hogy később nincs rá esély hogy elhagyható.

Szóval sztem ne add fel.

Sok sikert!

2012. okt. 3. 08:02
 25/31 anonim ***** válasza:

Előző, nagy 'lájk' :)

Kérdező, nem az egészséges táplálkozást kell elhagyni, hanem ha gyógyul a tested (és emiatt sok a gyógyszer) akkor orvosi felügyelettel a gyógyszereket kell csökkenteni, elhagyni.

Komoly szemléletbeli különbség!

2012. okt. 4. 10:24
 26/31 anonim ***** válasza:
nyers minden mennyiségban...
2012. okt. 17. 19:03
 27/31 anonim ***** válasza:
Ha sok szenhidratot akarsz akkor aszalt gyumolcsok, méz, gyümölcsök ilyesmi ezekben sok van.
2012. okt. 18. 14:43
 28/31 Zotya112 válasza:
ez fogas kérdés ,de ha nem eszel semmit akkor biztos nem eszel olyat amit nem szabad.
2012. okt. 20. 13:13
 29/31 Kutyus70 válasza:
Emberke, mindegy melyik rovatban tetted fel a kérdésedet! A kérdést akkor is tedd fel értelmesen és érthetően. Te vagy rászorulva a válaszra, így hadd ne mi derítsük ki, hogy mit is akarsz...
2012. okt. 26. 16:56
 30/31 anonim ***** válasza:
Nekem nem sikerült betartani, de neked sok sikert!
2012. dec. 15. 14:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!