Elkezdeném! Miket ehetek?
Egy részt paleóval az inzulin rezisztencia javul, elmúlik tehát rengeteg esetben a gyógyszerszedés is elhagyható.
Én nem vagyok orvos, de van lehetőség (paleo szemléletű) orvos felügyelete mellett elhagyni a gyógyszereket.
Érdemes konzultálni Dr. Tóth Csabával, több városban is szaktanácsad, illetve a tények-tévhitek oldalon azt hiszem mintha lista is lenne a paleó szemléletű orvosokról.
Elmaradt a reggeli órám, tehát hagy ne álljam meg, hogy ne reagáljak:
A permetszereket, esetleges hormonokat az állatok húsában (ami még mindig kevesebb mint a tejben) olybá tűnik jobban tolerálja a testünk, mint a gabonát. Ez miért annyira zavaró? A hidegvizet is tovább bírom, mint mondjuk egy tűzhányóban való úszkálást.
Miért zavar az valakit, hogy a gabonát nem jól tolerálja a testünk, vagyis aránylag jól tolerálja, de csak ideig-óráig, fokozatosan romló állapottal. Nem muszáj változtatni, nem kell lelkiismereti gondot csinálni azért, mert mások tényleg tesznek az egészségükért. Még csak zavar sincs azért, mert túl sok táplálkozási tanács van és nem lehet kiigazodni. PALEO van, ennyi nem kell más tanáccsal törődni.
17. válaszoló, mennyi idős vagy?
Én is bunkó vagyok (látszik amúgy mennyire) de bizonyos dolgok megértéséhez leginkább idő kell, tapasztalat és tisztánlátás. Ilyen a kérdező hozzászólása is, ilyen a paleó, és biztos hogy az élet számos hasonló dolgokkal tele van. Ne lovagoljunk tovább a dolgon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!