Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Elkezdeném! Miket ehetek?

Elkezdeném! Miket ehetek?

Figyelt kérdés
2012. szept. 26. 21:22
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Pajzsmirigy gyulladásom van és ezzel együtt egy autoimmun megbetegedést is sikerült összeszedni .. Egy lombikkal majd egy vetéléssel megkezdődött a lavina ! Most itt állok közel 100 kilósan és bár többféle diétával próbálkoztam inkább csak a széllel szemben futok úgy érzem :( Lenne még egy kérdésem : erre a betegségre cukorgyógyszert is kell szednem és eddig ha nem ettem elég szénhidrátot szédelegtem .. mi a megoldás ennek a kiküszöbölésére a Paleoban ?
2012. szept. 27. 13:49
 12/31 anonim ***** válasza:
Lassan mar semmit sem lehet enni... A gyumolcsoket, zoldsegeket permetezik, a gabonak, huvelyesek ezek szerint mergezoek, a tejtermekek az ember szamara hazontalanok, a szarnyasokat szteroidokkal tomik, a halak husa szennyezett mert a vizek is azok, a finomitott elelmiszerekrol meg ne is beszeljunk... Ezek szerint csoda, hogy egyaltalan elunk...
2012. szept. 27. 19:59
 13/31 anonim ***** válasza:
meleg szívvel ajánlom ezt az oldalt: [link]
2012. szept. 27. 21:07
 14/31 anonim ***** válasza:
facebookon is csatlakozhatsz egy paleo csoporthoz, hasznos dolog. egy csomó recept van feltéve oda képekkel. :)
2012. szept. 27. 21:10
 15/31 A kérdező kommentje:
A lényeg a kérdésem ,mert nem szeretnék szédelegni az alacsonyra leesett vércukorszint miatt ! Köszönöm a hasznos linket :)
2012. szept. 27. 21:15
 16/31 anonim ***** válasza:

Egy részt paleóval az inzulin rezisztencia javul, elmúlik tehát rengeteg esetben a gyógyszerszedés is elhagyható.

Én nem vagyok orvos, de van lehetőség (paleo szemléletű) orvos felügyelete mellett elhagyni a gyógyszereket.

Érdemes konzultálni Dr. Tóth Csabával, több városban is szaktanácsad, illetve a tények-tévhitek oldalon azt hiszem mintha lista is lenne a paleó szemléletű orvosokról.

Elmaradt a reggeli órám, tehát hagy ne álljam meg, hogy ne reagáljak:

A permetszereket, esetleges hormonokat az állatok húsában (ami még mindig kevesebb mint a tejben) olybá tűnik jobban tolerálja a testünk, mint a gabonát. Ez miért annyira zavaró? A hidegvizet is tovább bírom, mint mondjuk egy tűzhányóban való úszkálást.

Miért zavar az valakit, hogy a gabonát nem jól tolerálja a testünk, vagyis aránylag jól tolerálja, de csak ideig-óráig, fokozatosan romló állapottal. Nem muszáj változtatni, nem kell lelkiismereti gondot csinálni azért, mert mások tényleg tesznek az egészségükért. Még csak zavar sincs azért, mert túl sok táplálkozási tanács van és nem lehet kiigazodni. PALEO van, ennyi nem kell más tanáccsal törődni.

2012. szept. 28. 08:49
 17/31 anonim ***** válasza:
0%
Mi van a lombikkal???"Egy lombikkal....kezdödött"Lenyelted?Olyan értelmesen tudnak egyesek fogalmazni.És mikor megmagyarázza,még ö van felháborodva,hogy miért nem értette azonnal az egész világ,hogy ö hogy értette.
2012. szept. 28. 08:57
 18/31 A kérdező kommentje:
Akkora bunkó vagy , nem is érdemes válaszolnom !
2012. szept. 28. 14:44
 19/31 anonim ***** válasza:

17. válaszoló, mennyi idős vagy?

Én is bunkó vagyok (látszik amúgy mennyire) de bizonyos dolgok megértéséhez leginkább idő kell, tapasztalat és tisztánlátás. Ilyen a kérdező hozzászólása is, ilyen a paleó, és biztos hogy az élet számos hasonló dolgokkal tele van. Ne lovagoljunk tovább a dolgon..

2012. szept. 28. 14:48
 20/31 anonim ***** válasza:
Majd megírod a tapasztalataid? én szurkolok neked! és szerintem pluszban szedhetsz c-vitamint és d-vitamint is, nagy mennyiségben :)
2012. szept. 28. 14:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!