Középiskolás kollégiumban hogyan oldjam meg a Paleo diétát?
A gyümölcsöt, zöldséget meg tudom oldani, de ebédelni és vacsorázni muszáj bent. Tudnátok adni tippeket? Mennyire lesz hatékony így a diéta?
Köszönöm a válaszokat!
"Ugyan, legjobb téma a kaja :)"
-Élelmiszermérnök
Mekkora kihatása van az állat tápjának a húsára? De nem analitikai szinten, kicsit több ásványi anyag vagy 0,3%-kal magasabb fehérje tartalom, hanem komolyan, mikor lesz egy húsnak mondjuk nagy hormon tartalma vagy mikor para egy állat húsa? Belsőségekben van sok méreganyag? Elvileg nehézfémek gyűlhetnének fel a májban, de arra vigyáznak a vágóállatoknál, meg eleve fiatalon vágják le őket. A vadállatokkal ellenben... olvastam egy komoly cikket a vadállatok májában mérhető kadmiumról, máris parább mint az olcsó marha máj (400ft/kg a Nagycsarnokban Pesten :P )
Egyetlen állatnak sem adnak hormont!
Hát mekkora költséggel járna felnevelni egy állományt, ha hormonoznák őket...egy testépítő havi hormonadagja 50 000+-ba kerül, egy 3000 csirkéből álló állomány havonta fél milla lenne...
Ez így tök jó, de azon túl hogy elvileg drága, meg elvileg nem szabad adni..
Biotechnológia bármit előállít viszonylag olcsón.. teszem azt fele idő alatt felhízik az állat gyógyszerrel.
De bízom én benne hogy minél kevesebb sz.art adnak az állatoknak mert én azokat eszem!
Ez kiri.
Hát, az élelmiszermérnök mégsem az állattartáshoz ért, de jó olvasni amit írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!