Középiskolás kollégiumban hogyan oldjam meg a Paleo diétát?
A gyümölcsöt, zöldséget meg tudom oldani, de ebédelni és vacsorázni muszáj bent. Tudnátok adni tippeket? Mennyire lesz hatékony így a diéta?
Köszönöm a válaszokat!
Igen, sajnos csak közös hűtő van, és onnan előszeretettel kilopkodják a másik kajáját.
Nem vihetünk be olyan dolgokat, amik elektromossággal működnek... :D Tulajdonképpen még a laptopért is nagyon sipárognak a nevelők. Amikor kávéfőzőt akartam bevinni, akkor meg úgy néztek rám, mint egy őrültre. :/
Tudnál valamit mondani erről a diétáról, hogy miért nem egészséges?
Nekem ez az első, hogy menzán eszem, és szerintem természetes, hogy egy kicsit ki vagyok akadva, mert a kaja nem olyan, mint "anya főztje". Majd megszokom, viszont az is tény, hogy néha adnak olyat, amiről tényleg nem tudod eldönteni, hogy micsoda.
Én nem Debrecenben vagyok, sajnos. :/
Értem.
Most igazából így teljesen..."összezavarodtam". Szinte csak jót olvastam a paleo diétáról, de itt meg egy csomóan szídják. Miért?
Nem azért akarok fogyni, mert rámjött az "ötperc". Sajnos az egészségi állapotom miatt már elkerülhetetlen.
Köszönöm mindenkinek a választ!
Szerinted mennyibe kerülne felnevelni egy csirkét?
Magának a csirkének semmilyen adalékanyagot nem adnak, sem pedig szóját, mivel a csirke baromi rosszul hasznosítja.
Az, hogy egy gyorsétteremben mit raknak a panírba, másik kérdés, itt a nagymamája készítette a panírt, az sem tesz bele adalékot. Mindenki azt hiszi, hormonokkal meg szójával meg halliszttel nevelnek csirkét, hát ne gondoljátok már, hogy az megérné...
Agrármérnökként azért sejtem, hogy nevelnek fel egy nyamvadt csirkét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!