Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kollégiumban, hogy csináljam...

Kollégiumban, hogy csináljam tovább?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy most leszek 3. éves. Az előző évben elég sokat híztam. De most nyáron ezen dolgoztam. De már rettegek a szeptembertől.

Az órarendem a következő: reggeltől estig suliba vagyok...és komolyan tényleg estig, nem hazudok...a suliba nem eszek mást mint szendvicset, tehát hideg kaját.

Este 5 vagy este 6 órára érek haza a koliba, rohadt éhesen! Ez az első alkalom, hogy meleget egyek, ilyenkor eszem meg az ebédemet.

Ezt csináltam egy éven keresztül, és most se lesz másképp, mert ugyanolyan az órarendem! :(

Tudtok valamit javasolni, min tudnék változtatni? Vagy ti hogy csináljátok? :( Vagy mikor hogyan és mit egyek? :(

2012. aug. 8. 20:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Egyél így, vagy vigyél magaddal dobozba salátát, húst, stb. :)

Meg mozogj, és ne mondd, hogy nincs háromnegyed-egy órád rá, mert kiröhöglek.

2012. aug. 8. 21:39
 2/5 anonim ***** válasza:

muszáj a koliba ebédelni? sulidba nem lehet?

reggelire ne szendvicset egyél hanem zabpelyhet kefírrel, tízórai gyümölcs, ha suliba van az ebéded, és nem ott kajálsz szendvics-tk kenyér-a rozs igazi kenyér szerintem nagyon laktató, hozzá sonka, sajt, tojás, főtt hús, tonhalkonzerv stb

uzsi gyümölcs, és akkor vacsi marad az a kolis ebéded-ott mit kaptok? pl ha megtudod oldani akkor a levest megeszed és utána vmi könnyűt pl túrót, és a másodikat elteszed kis dobozba, be a hűtőbe másnap pedig elviszed a suliba ebédnek

főzési lehetőséged van? gyorsrizs összekeverve egy tonhalkonzervvel hozzá 1 paradicsom-én ezt szoktam csinálni vacsira nagyon laktató, nagyon gyors és olcsó

vigyél otthonról 2napra való meleg kaját ami nem romlik meg, üvegben savanyúságot-ez főleg télen jó amikor 1000ft a paradicsom, paprika akkor szendvicshez meg rizshez is nagyon jó

joghurt, kefír az olcsó azt pl salihoz tudod keverni, hozzá olcsó a főtt tojás

otthon sütsz husit sütőben sütőzacskóban, 2 napig eláll, még szendvicsbe is jó, harmadik nap gyors rozs a tonhalkonzervvel, negyedik nap mozzarella sajtgolyók, ötödik nap meg van különböző ízesítésű tonhalsaláta-pl mexikói, zöldséges vagy lecsó üvegest stb ehhez egy gyors rizs-mikróban is el lehet készíteni

hétvégén otthon normálisan változatosan

koliba tudsz vinni zabpelyhet-ez olcsó fél kilo simán elég 1 hétig, hozzá poharas joghurt 50ft és mondjuk most a szilva ami olcsó azt tudsz hozzá vágni

2012. aug. 8. 21:43
 3/5 A kérdező kommentje:

kedves első válaszoló, valóban alig van időm ha van is egy fél órám vagy egy órám... nem engedhetem meg magamnak hogy beüljek egy étterembe ebédelni főleg nem minden nap... :(

ha már viszek itthonról kaját miért mást egyek, és még fizessek is érte? :(

2012. aug. 8. 21:58
 4/5 Szoondiii ***** válasza:
0%

írta 1.: vigyél húst, zöldséget.

az őserdőben mit találnál húson, zöldségen, bogyókon kívül? semmit.. miért kéne máshogy enned egyetem alatt?

én bedobom akár egész nap munka, akár egyetem és utána este edzésre: sonka, kolbász, szalonna + paradicsom, uborka, olajos magvak, paprika, gyümölcs ha van.. és kész, az evés funkcionális dolog, ennél több energiát nem pocsékolok rá.

2012. aug. 9. 09:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha hosszú napom van én mindig viszek magammal "meleg" kaját. Vagy legalábbis a szendvicsnél tartalmasabbat. Többnyire igyekszem előző este olyat összeütni, amit hidegen is meglehet enni, avagy bemegyek menzára és bedobom a mikróba a kajámat. Nekem ez így bejött.

Majonézes krumpli, egyéb majonézes saláták (meleg időben vigyázz vele), de sima vegyes saláta is jó, mellé egy-egy rántott szelet és még is táplálóbb, meg jobban esik délben, mint egy szendvics.

Grízes, túrós, vagy krumplis tészta, krumplipüré vagy bármilyen főtt krumpli, ezek megehetők hidegen is. Légy találékony! :) Vigyél otthonról ilyeneket, ezeket viheted suliba és megeheted ebéd időben, így vacsira talán elég a hideg kaja. Én is észrevettem magamon, hogyha így eszek kevésbé hízok, valószínűleg azért, mert nem este 9-kor nyomom be a pörköltet, amit ebédre kellett volna. :)

2012. aug. 9. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!