Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Paleo diéta alatt lehet enni...

Paleo diéta alatt lehet enni pl. szalonnát, vagy sonkát, de mit lehet enni hozzá?

Figyelt kérdés
Mert ugye kenyeret nem, tésztát nem, krumplit, stb. nem. Akkor?
2012. aug. 8. 21:08
1 2
 11/19 Szoondiii ***** válasza:
61%

igen, ismerem az elméletet..

[link]

[link]

2012. aug. 9. 12:35
 12/19 anonim ***** válasza:
Ugye nem gondolod, hogy normális ember akár elolvasásra is méltatja ezt a kókler csalót?
2012. aug. 9. 12:44
 13/19 Szoondiii ***** válasza:
43%
nem őt, hanem a fordítását :)))
2012. aug. 9. 12:49
 14/19 A kérdező kommentje:
Na majd egy hónap múlva visszajövök és elmondom hogy élek-e még. :) Én már próbáltam ezt pár éve de abbahagytam hülye fejemmel. Akkor 18 kg-t fogytam, röhögve. :) És annyi energiám volt hogy egy hegyet eltoltam volna. Nem kell engem győzködni vagy lebeszélni tudom én hogy ez jó, csak ez a szalonna elgondolkodtatott. Mert régen én alig ettem húst, max. havi 2-3 alkalommal. De most azt is fogok rendesen. Mert kíváncsi vagyok hogy tényleg nem hízok tőle? Ezt magamon akarom látni. :)
2012. aug. 9. 15:27
 15/19 anonim ***** válasza:
Nagyon nem értik itt az emberek a lényeget. Én mondjuk a testépítés szemszögéből ismerem a diétákat de ha fogyni akarsz kevés szénhidrátot kell bevinned (ezért nem ehetsz tésztát, kenyeret a krumpli meg esetleg reggelre 1 kevés elmegy akkor még gyors az emésztés, de amúgy azt se) fő szénhidrátbevitel rizsből legyen, ahogy telik az idő egyre kevesebbet kell bevinned pl reggel többet este semmit napi 4-5 esetleg több étkezés és sok mozgás!
2012. aug. 9. 16:51
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Én szalonnán szoktam megsütni serpenyőben gombát és cukkinit, majd reszelt cheddart szórok rá, az úgy nagyon fini. :)
2012. aug. 13. 13:17
 17/19 A kérdező kommentje:
Csak először volt fura. De most már meg sem tudnám enni a kenyeret a szalonna, kolbász, kaliforniai paprika, és az uborka mellé. :) 10 nap alatt 2 kg-t fogytam. (nem akkor kezdtem amikor a kérdést feltettem)
2012. aug. 13. 16:50
 18/19 Szoondiii ***** válasza:

Azért ne veszítsd el a hited majd, ha a fogyásod lassul, mert eleinte könnyen megy le fölöslegesen raktározott víz, glikogén stb.

de tök jó, hogy normálisan eszel, hajrá! :)

Aki a testépítés szemszögéből megközelítve ír táplálkozásról, azért ne tegye, mert alapvetően tán egészségcentrikus megközelítésű tanácsokat kellene írni, nem? :)

2012. aug. 14. 08:18
 19/19 Enting ***** válasza:
A nyers karalábé tökjó kenyér helyett, ráteheted a szalonnát, rákenheted a májast, zakuszkát, stb. Nálam az a Jolly Joker.
2012. szept. 14. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!