Paleo diéta alatt lehet enni pl. szalonnát, vagy sonkát, de mit lehet enni hozzá?
Figyelt kérdés
Mert ugye kenyeret nem, tésztát nem, krumplit, stb. nem. Akkor?2012. aug. 8. 21:08
11/19 Szoondiii válasza:
12/19 anonim válasza:
Ugye nem gondolod, hogy normális ember akár elolvasásra is méltatja ezt a kókler csalót?
13/19 Szoondiii válasza:
nem őt, hanem a fordítását :)))
14/19 A kérdező kommentje:
Na majd egy hónap múlva visszajövök és elmondom hogy élek-e még. :) Én már próbáltam ezt pár éve de abbahagytam hülye fejemmel. Akkor 18 kg-t fogytam, röhögve. :) És annyi energiám volt hogy egy hegyet eltoltam volna. Nem kell engem győzködni vagy lebeszélni tudom én hogy ez jó, csak ez a szalonna elgondolkodtatott. Mert régen én alig ettem húst, max. havi 2-3 alkalommal. De most azt is fogok rendesen. Mert kíváncsi vagyok hogy tényleg nem hízok tőle? Ezt magamon akarom látni. :)
2012. aug. 9. 15:27
15/19 anonim válasza:
Nagyon nem értik itt az emberek a lényeget. Én mondjuk a testépítés szemszögéből ismerem a diétákat de ha fogyni akarsz kevés szénhidrátot kell bevinned (ezért nem ehetsz tésztát, kenyeret a krumpli meg esetleg reggelre 1 kevés elmegy akkor még gyors az emésztés, de amúgy azt se) fő szénhidrátbevitel rizsből legyen, ahogy telik az idő egyre kevesebbet kell bevinned pl reggel többet este semmit napi 4-5 esetleg több étkezés és sok mozgás!
16/19 anonim válasza:
Én szalonnán szoktam megsütni serpenyőben gombát és cukkinit, majd reszelt cheddart szórok rá, az úgy nagyon fini. :)
17/19 A kérdező kommentje:
Csak először volt fura. De most már meg sem tudnám enni a kenyeret a szalonna, kolbász, kaliforniai paprika, és az uborka mellé. :) 10 nap alatt 2 kg-t fogytam. (nem akkor kezdtem amikor a kérdést feltettem)
2012. aug. 13. 16:50
18/19 Szoondiii válasza:
Azért ne veszítsd el a hited majd, ha a fogyásod lassul, mert eleinte könnyen megy le fölöslegesen raktározott víz, glikogén stb.
de tök jó, hogy normálisan eszel, hajrá! :)
Aki a testépítés szemszögéből megközelítve ír táplálkozásról, azért ne tegye, mert alapvetően tán egészségcentrikus megközelítésű tanácsokat kellene írni, nem? :)
19/19 Enting válasza:
A nyers karalábé tökjó kenyér helyett, ráteheted a szalonnát, rákenheted a májast, zakuszkát, stb. Nálam az a Jolly Joker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!