Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Surgos valaszra volna szugsege...

Surgos valaszra volna szugsegem! Nektek mi errol a dietarol a velemenyetek?

Figyelt kérdés
Szoval roviden es tomoren 2 hete nekindultam fogyozni de gondoltam koloyabbra veszem a figurat es olyan dietaba fogtam amiben csak gyomolcsot es zoldseget eszem. Anyuek szerint ez igy nem jo hanem mindenbol ennem kellene egy picit(legalabb is igy mondjak ok)Velemenyek?

2012. aug. 7. 22:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Igazuk van...ráadásul gyümölcsben gyümölcscukor van, tehát lehet még híznál is tőle.
2012. aug. 7. 22:32
 2/13 anonim ***** válasza:
Hiányzik a fehérje sztem, minimális. Én biztos nem csinálnám, mert ezt nem tudod egy életen át csinálni, ha abbahagyod, visszajönnek a leadott kg-k. Szüleidnek igaza van, mert ezt nem fogod tudni hosszú távon betartani (akkor sem, ha most úgy érzed, hogy simán megy). Sok sikert!
2012. aug. 7. 22:32
 3/13 anonim ***** válasza:
A gyümölcs tiszta cukor, a zöldségben meg ugyan van vitamin, de tápértéke alig van. Iktass be jó sok fehérját és nagyon kevés szénhidrátot és akkor pont jó lesz.
2012. aug. 7. 23:03
 4/13 anonim ***** válasza:
NINCS BENNE FEHERJE! ez az emberi szervezet egyik legfontosabb tapanyag szukseglete.
2012. aug. 7. 23:31
 5/13 Szoondiii ***** válasza:

húst miért nem eszel?

a zöldség mellé egyél húst, gyümölcsöt meg nem kell túlzásba vinni. így már tökéletes lehetne.

2012. aug. 8. 08:44
 6/13 Smartguy86 ***** válasza:

Ahogy mondják - csak zöldségen és gyümölcsön élve maximum vitaminhiányt érsz el és azt, hogy az izomzatod teljesen le fog pusztulni. Nem beszélve arról, hogy ez nem tartható fenn sokáig, így idővel megunod, elvész a motiváció és a szénhidrátmegvonás miatt rászabadulsz majd minden szar kajára és zabálni fogsz = visszahízol.

[link]

Olvass!

2012. aug. 8. 09:01
 7/13 Szoondiii ***** válasza:
22%

húsevés kell, de megjegyzem sok ember él lényegében szénhidrát bevitel nélkül.

maszáj indiánok, eszkimók, illetve lowcarb módon étkező civilizált emberek. és nem szabadulnak rá a pékségekre pár hónap után.

2012. aug. 8. 09:32
 8/13 anonim ***** válasza:
fehérje nélkül meg fogysz dögleni :) :)
2012. aug. 8. 13:02
 9/13 anonim ***** válasza:
fogsz*
2012. aug. 8. 13:02
 10/13 A kérdező kommentje:
Szoval ha jol ertem ez lassu de biztos "ongyilkossag"???
2012. aug. 8. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!