Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Joker77 kérdése:

Mi a véleményetek erről a fogyókúráról?

Figyelt kérdés

Keresegetem a neten mivel fogyni szeretnék és ezt találtam!!

[link]

Az lenne a kérdésem hogy ez tényleg lehetséges, és ha igen és ki is bírom nem egészségtelen-e??

Ha szerintetek s**r akkor örömmel elfogadok valami normálisat!!

2012. júl. 28. 00:21
 1/5 anonim válasza:
Meg sem néztem amit linkeltél. Nem létezik olyan, hogy fogyókúra. Csinálhatsz 100 hasonló ökörséget, két hét alatt leadsz 30 kilót, majd visszaszedsz 40-et és kezdődik előröl az egész egy másik magazin, másik ajánlatával. Az életmódodon kell változtatni. Kis mozgás, akár csak annyi, hogy gyalog mész dolgozni/iskolába, és nem zabálsz annyit, mint egy víziló. És ezt nem csak x hétig, hanem állandóan.
2012. júl. 28. 00:38
 2/5 anonim ***** válasza:
ez úgy rossz, ahogy van. (reggeli: üres tea, ebéd: semmi, vacsora: bárányhús meg gyümölcs, itt hagytam abba az olvasást). igaza van az elsőnek. ésszerű diéta és mozgás. napi 1300-1500 kalória, sok sovány (fehér) hús vagy hal, túró, joghurt, mehet tojás is módjával, zabpehely, pufirizs, sok zöldség, gyümölcs módjával és ehhez heti 3-4 nap aerob mozgás ( mérsékelt tempójú futás vagy bicikli stb.) illetve ha nagy a súlyfelesleg, akkor úszás, tempós séta. ha belejöttél, mehet a súlyzós edzés is. ennyi. semmi gyógyszer, semmi csodakoplalás. életmódváltás segít csak, különben ugyanúgy visszahízol.
2012. júl. 28. 00:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Tök "hihető" hogy 2 hét alatt úgy megváltoztatja az anyagcsere folyamatokat, hogy utána 2 évig nem jönnek vissza a kilók. Vazze, ez még az evolúciónak sem sikerült évezredek alatt sem!

Amúgy miért pont 2 év? Miért nem 3? Ha nem 13 napig csinálnám, hanem 26-ig, akkor 4 évig nem híznék vissza?

Eszem megáll, hogy ilyenekkel akarják hülyíteni az embereket...

2012. júl. 28. 00:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ch t vidd át 2-ről 5 re, magas testzsíródású fehérjéket 4*testömegre! szénhídrát maradjon a szokásos 5/10 es adagokba.
2012. júl. 28. 01:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Megnéztem a címet és a képet. Leadhatsz 8kilót de az életben nem fogsz kinézni úgy mint az a nő. Szép izmos hasa van. Na már most ha te napi 1x eszel egy kis húst avval messze nem jut be elég fehérje a szervezetedbe így az izmok is bomlani fognak.
2012. júl. 28. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!