Ezek a méretek milyen alkatra utalnak? Mi a véleményetek?
Csípő:98 cm
Derék:79 cm
Váll:99 cm
Comb: 62 cm
169 cm magas vagyok.
mellnél 98 (melltartó nélkül, mellbimbónál).
a köldökömnél 83 cm (ezt azért irtam le, mert kicsit belezavarodtam ebbe a derék dologba, mert valahol azt olvastam, hogy a derekat ott kell mérni ahol a csipő felett a legvékonyabb, valahol meg azt, hogy a köldöknél.)
most nincs lehetőségem felrakni képet, de ha meglátnátok az iszonyat széles csipőmet, meg vaskos combjaimat....hááát..
amúgy köszi, aranyosak vagytok!:)
Hát a 62 centis comb valóban nem vékony, de (!!) van hozzá magasságod is!
Most képzeld el, hogy hogy áll ez egy 160 centisnek (úgy, hogy nem is igazán volt elhízva - 55 kg)! :)
utolsó, 55 kiló egyáltalán nem sok. sportolsz? vagy, hogy sikerült a combodat formálni? már csak azért, mert múlt időben irtál.
amúgy én ennél jóval nehezebb vagyok...
Igen, múlt idő. :)
Áprilisban voltam ennyi (pontosabban lehet valamivel több is ~ 58), azóta sokat sikerült leadni.
Az asztmám miatt kocogni/futni nem tudok, de az is elég volt, hogy kétnaponta 1-1 órát erőltetett menetben gyalogoltam (~5 km) plusz odafigyeltem az étkezésre.
Most 50 kiló vagyok 55 centis combokkal. Ez se vékony, de azért nagy a változás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!