Ezek a méretek milyen alkatra utalnak? Mi a véleményetek?
Csípő:98 cm
Derék:79 cm
Váll:99 cm
Comb: 62 cm
169 cm magas vagyok.
nekem is a combomról nagyon nehezen mennek a centik.
kb. 1,5 hónappal ezelőtt a csipőm 105 volt, derekam 90, de a combom irtó makacs, abból jó, ha 2 cm lement.
igaz, fogyózni még januárban kezdtem, de akkor nem mértem le magam.
amúgy szép eredményt értél el, ügyi vagy.
Te se állsz rosszul! Csak így tovább! ;)
Előszedtem az Excel fájlomat és megnéztem: 8 hétbe telt mire ennyit csökkent a combom. Ennél már csak a karom volt makacsabb. Az még most is csak 2 centit csökkent, holott az 50 kiló már ideálisnak mondható.
Bizonyára túl könnyűek a csontjaim, s azért van az, hogy a kilóim ellenére centikben még mindig dundi vagyok. :(
gratula, tényleg ügyes vagy.
szerintem jó eredmény, karnál is, elvégre a kar alapból kisebb testrész, hogy úgy mondjam.
a súlyod szerintem tökéletes a 160 cm-hez.
kedves kérdező!
elárulod nekem, hány kiló vagy? nekem is hasonlóak a paramétereim. sokan dicsértek téged, lehet, h az agyammal van a baj és nagyobbnak látom magam.
és a karod milyen vastag?
én: 168 cm
mell 96, derék 81, csípő 101, comb 61 cm.
köszi
karom: 29, és 72 kg vagyok.
én se látom valami fényesnek a helyzetet...
te hány kg vagy, ha szabad kérdeznem?
75 kg. karom 34, ezt utálom a legjobban.
31 éves leszek, 3 gyerekem van. -10 kg-mal már boldog lennék. 63 kilóval érettségiztem, sose voltam nádszál.
nézd, szerintem 3 gyerek után egyáltalán nem olyan vészes ez a helyzet.
én 22 éves vagyok, gyerekem nincs, és voltam sokkal kövérebb is.
nem azt mondom, hogy a jelenlegi helyzetemmel meg vagyok elégedve, de azt sem mondom, hogy olyan borzalmas a helyzet.
próbálok változtatni, és tudom, hogy jobb lesz.
a karodra próbálj tornázni, én kis ásványvizes palackba (3dl) öntök vizet, és úgy csinálom. persze nem tudom, hogy 3 gyerkőc mellett mennyi időd van, de a sport tényleg nagyon hasznos. csökkentsd valamennyivel a kaját, amennyire birod iktasd ki a rágcsákat, cukros lötyiket, édességeket, kenyeret, és meglátod sokat fog javulni a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!