Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a capoiera...

Mi a véleményetek a capoiera aerobikrol?

Figyelt kérdés
kivancsi volnak h probáltátok e és mennyire hatásos?intenziven mennyi edo alatt lehet magunkon észrevenni?
2012. júl. 27. 20:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem ez a 2szó nem áll össze. capoiera ugye brazil harcművészet aminek a lényege a gyors mozgás nagy rugások és látványos mozdulatok. Gondolom ilyen helyen nem fogtok forgórúgást, szalót vagy éppen abból rugást esetleg ugrásból keményebb rugásokat végrehajtani tehát igzából értelmét nem látom. Inkább egy rendes aerobik nem ilyen amire ráerőltetnek egy nevet ami nem is igaz rá. Amúgy pedig az étrend fogja hozni a legtöbbet étrend 70% mozgás 30% kb. De ha nem akarsz étrend mellett mozgásra is költeni akkor ajánlom a kocogást, bármilyen egyszerű is de hatásosabb mint az aerobik.
2012. júl. 27. 21:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Ismerek valakit akinek a capoiera-tól nagyon szép alakja lett. Azt nem tudom mennyi idő kelett hozzá neki.
2012. júl. 27. 21:47
 3/5 A kérdező kommentje:
akkor nézz utana a capoiera aerobiknak Czanik Balázssal ha nemtudod mirol van szo
2012. júl. 27. 22:06
 4/5 anonim ***** válasza:
A capoeira nagyon jó. 2 és fél évig csináltam. Az aerobikos változata gondolom egy sz*r.
2012. júl. 28. 15:57
 5/5 bettike07 válasza:
Én oktatom is a capoeira aerobikot. Anno e "sportág" megismerésének köszönhetően kedveltem meg a sportot. 7-800 kalóriát elégetsz vele, ha megvan belőle az egy óra (bemelegítés, aerob, erősítés, hasazás, nyújtás). Kifejezetten jó a derék részre, és a rúgásoknak köszönhetően formálja a combot, fenék részt.
2012. aug. 1. 15:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!