Fogyni 5-6 kgt hogy ne logjon a mellem?
17 eves vagyok, 163 cm es 60-61 kg. Szeretnek fogyni 5, max 6 kg-t. Hogyan csinaljam ezt ugy, hogy a fogyas utan ne logjon majd a mellem, hanem szep maradjon?
2, Miutan lefogytam 55-re, mennyi kcal-t kene ennem, hogy tartsam a sulyom?
3, Mennyi kcal-t kene ennem egy nap, ha heti 0.5-1 kg-t akarok fogyni tartosan? 163 cm, 61 kg, lany. 1400 jo, ha sportolok? Es 1200 ha nem?
4, A futassal logni fognak a melleim?
5, Kb mennyi ido mire lemegy ez az 5-6 kilo?
6, Miutan lefogytam, szeretnek hizni izomra, es sulyzos edzest csinalni fenekre. Hany kcalt kene ennem egy nap, hogy hizzak fenekre?
Igazabol a terv az, hogy 1, lefogyok 55-re (kaloriacsokkentes)
2, sulyzos edzes+hizas izomra (kalorianoveles)
es miutan elegedett leszek az eredmennyel, annyit eszek amennyitol tartom a sulyom
Jaj, ennyitől biztos nem fog lógni a melled :)
A kalóriaszükségletedet az adott súlyodhoz nagyon sok oldalon ki tudod számolni (pl. Kalóriabázis)
Futásnál ha nagyobb melled van akkor erős sportmelltartóval rögzítsd, hogy ne zavarjon és ne okozzon gondot.
Nálad ez az 5-6 kiló 3-6 hónap között lemehet az étrendtől és a szervezetedtől függően.
Életviteledből hagyd el a következőket:
cukros ételek és italok, fehér kenyér, péksütik, gyorséttermi kaják, estére ne egyél köretet, gyorsan felszívódó szénhidrátot.
A fogyás 70%-ban az étkezésen múlik.
Tornázz otthon is pl. ugrálj, végezz kitöréseket, guggolásokat, hullahoppkarikázz, keress a neten tornavideókat.
Tudatlanságodat inkább ne reklámozd kérlek. Inkább olvass utána a dolgoknak és csak utána okoskodj.
A fehér liszt és a fehér kristálycukor méreg.
" ha sok édességet eszel, akkor miért hízol meg utána"
Definiáld az "édesség" fogalmát, ugyanis amit a legtöbben annak minösítenek, az nagyrészt zsírokból áll.
Szinte az összes tejcsokoládé cukorral kezdődik, ott vannak még a cukrok, gumicukrok, chipszek, olvadós cukorkák, nápolyik, kekszek..stb. Szerinted ezek nagy része miből áll?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!