Nem fogyok. Mi lehet a gond?
Sziasztok. 160/74 kg voltam. Június elején kezdtem egy fogyókúrát. Összeállított menüt követek. Kb 1200 kcal. Számolom a kalóriákat, van hogy kevesebb is szokott lenni a bevitt mennyiség. A három hèt alatt tornázásra nem sok időm volt, mivel államvizsgáztam, szakdolgozatot írtam/védtem. (Nem kifogásként). Tehát csak a diétával 70,8 kg-ra sikerült fogyni. Viszont ezen a héten már 71,2 kg mutat, pedig ugyanúgy követem az előírt menüt.
Semmi cukor, liszt, édesség, üdítők.
Mi lehet az oka, hogy nem megy lejjebb, sőt többet is mutat a mérleg? Bőven van még miböl fogyni, miért állhatott le? Sport hiányzik az étrend mellé? Tudom h mindenképp szükséges a mozgás, de több helyen is olvastam, hogy lehetséges csak étrenddel fogyni. Akkor téves ez az állítás?
Még egy kérdésem lenne. Mennyi a normális egészséges fogyás pl egy hónap alatt?
23/L
Lehetséges csak étrenddel fogyni de az lassabb, ráadásul tönkrevágod vele a hormonháztartásod és vitamin hiányod lesz. Itt a nyár a vizsgáidnak vége lehet elkezdeni sportolni. Ha fogyni akarsz akkor aerobikozzál illetve súlyzós edzéseket végezz. Ezek égetik a zsírt.
Ezt a hülye kajával fogyást meg hagyd a hülyéknek.
Menzesz? Vízvisszatartás?
Túlzott sóbevitel?
Ezeken gondolkodj, hogyan alakult, mind befolyásolja a tömeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!