Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hogy fogyjal le 15 kilót?

Hogy fogyjal le 15 kilót?

Figyelt kérdés
Elkezdődött a nyári szünet, úgy gondoltam hogy lefogyok. Őszintén szólva legszívesebben folyton csak ennék. Hetente 2x táncolok, de amióta figyelek a kajára(nem zabálok) sportolok, nem mennek le a kilók. Valaki tud valami jó tanácsot mondani?
2019. jún. 21. 08:09
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Mozogj. Vmint egyél többször keveset. A napi kaja adagodat több kis részre oszd el. Zsíros, cukros kaját hanyagold. Heti 2 tánc az meg semmire sem való. És ne várd egyik hétről a másikra a csodát.
2019. jún. 21. 09:00
 2/4 anonim válasza:
0%

Ha csak ennél, akkor a drasztikus megoldást javaslom, mert ha a "sokszor egyél keveset" módszert akarod választani, (amiben én nem hiszek), akkor először 1 étkezést vegyél ki az étrendedből és a többi étkezésed kcal bevitelét sem növeled.

Ha napi 5-6x eszel nassolásokkal, akkor mondjuk kihagyod a vacsorát, és akkor lesz napi 4-5 étkezésed.

5-7 nap után kiveszed az étkezések közül a nassolást, így marad a reggeli és ebéd, ami két étkezés.

Aztán még drasztikusabb ha kipróbálod a harcosok diétáját, ami egy étkezésre épül, amit este kell megejteni, minden fizikai és nagyobb szellemi aktivitás után, de nem is lefekvés előtt, erről külön könyv is készült, ahol leírja a szerző, hogy nem arról szól, hogy egész nap nem eszel aztán felzabálod a fél hűtőt, hanem tudományos tényekkel és hivatkozásokkal alátámasztja ez miért jó és abba a napi egy étkezésbe mi fér bele.

Vagy a legdrasztikusabb a "csak víz" diéta.

Keress rá a neten: water fasting.

Drasztikus és hatásos, én már kipróbáltam többször is.

Nyári szünetben úgy sem kell dolgozatra készülnöd.

Az első 3 nap valóban eléggé nehéz, de legtöbbször nem is az, hogy nem ehetsz (nem ez a legrosszabb), hanem az, hogy nem tudsz koncentrálni mentálisan, de ha túléled az első 3 napot a 4. nap már sokkal jobb lesz.

2019. jún. 22. 00:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez teljesen egyéni, sok mindentől függ. Nekem egyetlen dolog vált be, és az a kevés szénhidrát-sok zsír és sok fehérje. Most járok 15 kiló mínusznál, és majdnem 4 hónapja, hogy életmódot váltottam.
2019. jún. 23. 13:36
 4/4 anonim válasza:
0%
Úgy látszik a dagadékoknak, önfegyelem hiányosoknak nem tetszik a drasztikus megoldási javaslatom :)
2019. jún. 25. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!