Hogy fogyjal le 15 kilót?
Ha csak ennél, akkor a drasztikus megoldást javaslom, mert ha a "sokszor egyél keveset" módszert akarod választani, (amiben én nem hiszek), akkor először 1 étkezést vegyél ki az étrendedből és a többi étkezésed kcal bevitelét sem növeled.
Ha napi 5-6x eszel nassolásokkal, akkor mondjuk kihagyod a vacsorát, és akkor lesz napi 4-5 étkezésed.
5-7 nap után kiveszed az étkezések közül a nassolást, így marad a reggeli és ebéd, ami két étkezés.
Aztán még drasztikusabb ha kipróbálod a harcosok diétáját, ami egy étkezésre épül, amit este kell megejteni, minden fizikai és nagyobb szellemi aktivitás után, de nem is lefekvés előtt, erről külön könyv is készült, ahol leírja a szerző, hogy nem arról szól, hogy egész nap nem eszel aztán felzabálod a fél hűtőt, hanem tudományos tényekkel és hivatkozásokkal alátámasztja ez miért jó és abba a napi egy étkezésbe mi fér bele.
Vagy a legdrasztikusabb a "csak víz" diéta.
Keress rá a neten: water fasting.
Drasztikus és hatásos, én már kipróbáltam többször is.
Nyári szünetben úgy sem kell dolgozatra készülnöd.
Az első 3 nap valóban eléggé nehéz, de legtöbbször nem is az, hogy nem ehetsz (nem ez a legrosszabb), hanem az, hogy nem tudsz koncentrálni mentálisan, de ha túléled az első 3 napot a 4. nap már sokkal jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!