Így le tudnék adni 10 kilót iskolai évzáróig? (Többi lenn)
Szóval most február elején elkezdtem komolyan venni ezt a diéta dolgot és érdekelne, hogy beválhat e a jelenlegi terv. 16/L vagyok 168 cm és sajnos 80kg. Ha heti kétszer egy óra alakformáló tornára járok plusz heti háromszor szobabicikli egy órát és mindennap(egy bűnözős nap kivételével) 1000-1300 kcalt fogyasztok(a lehető legkevesebb cukorral és fehér liszttel és a lehető legtöbb zöldséggel, gyümölccsel) akkor iskolai évzáróig sikerülhet e a fenn említett 10 kilót leadni?
Természetesen egy kis izom felszedésével egyetemben. Hogy nőies alakom legyen.
Köszi, ha sikerül végigszenvedni ezt az áradatot és még válaszolni is tudsz nekem!😅😅
Kalóriabázisra üsd be az adataid.
Én is megcsináltam, azt írja a napi kereted 1323 kalória.
Egyébként azon az oldalon könnyen tudod vezetni a fogyást.
16 évesen 80kg????? Zabáltál egész eddig, ne akarj pár hónap alatt lefogyni. diétával nem is fogsz, csak életmódváltással.
Nem 10kg-t kell leadnod, hanem 30kg-t! És utána/közben persze kicsit formásodni olyan 55kg-ig beleférnél a felszedett izommal együtt. Ez egészséges tempóban 1 év, de persze ha lötyögő bőrt akarsz, striákat és narancsbőrt akkor hajrá!!
Szerintem le tudsz fogyni
Viszont miután elerted a celod azután is étkezz egészségesen és mozogj sokat
Kérdező vagyok
1-esnek köszönöm a választ és elkezdem használni az ajánlott oldalt is, remélem segíteni fog
5-ösnek is köszönöm a választ
3,4-esnek köszönöm a tanácsokat
2-esnek meg nem tudom mit mondjak tekintve a bunkó számonkérő stílusát és túlzásait. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy ez a jelenlegi helyzet tarthatatlan és szeretnék változtatni is.
Továbbiakban is szívesen fogadom a segítséget és köszönöm az eddigieket is
#2 De jó, hogy egész idáig ott voltál vele minden percben és láttad, hogy mit csinál, mit nem csinál, hogy ennyire tudod...
Am meg ne ba$$zatok már, hogy 168 centihez 50 kilónak kéne lenni, ezt honnan szoptátok ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!