Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az iskolai testnevelés óra...

Az iskolai testnevelés óra számít mozgásnak?

Figyelt kérdés
Le szeretnék fogyni, de suli után nem igazán van időm elmenni sehova mozogni, meg fáradt is vagyok. Tesi órákon mindig aktív vagyok. Ez számít fogyókúra szempontjából mozgásnak?

2014. ápr. 4. 22:01
1 2
 1/20 anonim válasza:
Sajnos azt kell mondanom h nem de nem kell feladnod.Neked is van gondolom naponta 10 perc szabadidod azalatt csinalhatsz hasizomgyakszikat es penzbe se kerul sok sikert es ne lustalkodj akaratero az kell
2014. ápr. 4. 22:08
 2/20 anonim ***** válasza:
Ha kihajtod magad tesin, akkor az is számít persze. De mellette hétvégén még csinálhatsz valamit, ha hétköznap fáradt vagy.
2014. ápr. 4. 22:13
 3/20 A kérdező kommentje:
Hétvégén szoktam igen, meg ha van időm. Nyáron szeretnék nagyon belehúzni.
2014. ápr. 4. 22:27
 4/20 anonim ***** válasza:
Ha szemét étrendet van nyomhatsz te akárhány felülést fogyni nem fogsz meg kockás hasad se lesz!
2014. ápr. 4. 22:28
 5/20 A kérdező kommentje:
Kockás has nem is nagyon célom. És nem szemét van az étrendem.
2014. ápr. 4. 22:40
 6/20 anonim ***** válasza:
Az az órától függ, nálunk az öltözőbe menés és átöltözés volt az igazi mozgás.
2014. ápr. 4. 22:46
 7/20 A kérdező kommentje:
Nálunk nem szokott olyan lenni, hogy nem csinálunk semmit. Legfeljebb játékóra van, kosarazni szoktam. A tanárok lelki állapotától is függ, hogy mi lesz, mert rossz kedvükben 45 perc tömény mozgás van. 15 perc alap futás, majd fekvő, felülés, guggolásból felugrás(nevét nem tudom) és ez mind futás közben. Ilyesmik szoktak lenni.
2014. ápr. 4. 22:54
 8/20 anonim ***** válasza:
ÉS miket eszel?
2014. ápr. 4. 22:55
 9/20 A kérdező kommentje:
Sok félét eszek, de tényleg higgyétek el, hogy tudok jól étkezni.
2014. ápr. 5. 09:50
 10/20 anonim ***** válasza:

Nem számít releváns mozgásnak.

Suli után nincs időd. De, biztos hogy van.

Fáradt vagy. Majd ha normálisan eszel és elkezdesz mozogni (normális edzés) akkor nem leszel fáradt.

Tesi órákon aktív vagy. És ez mégis kevés.

2014. ápr. 5. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!