Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az iskolai testnevelés óra...

Az iskolai testnevelés óra számít mozgásnak?

Figyelt kérdés
Le szeretnék fogyni, de suli után nem igazán van időm elmenni sehova mozogni, meg fáradt is vagyok. Tesi órákon mindig aktív vagyok. Ez számít fogyókúra szempontjából mozgásnak?

2014. ápr. 4. 22:01
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Amúgy mi számít szemét étkezésnek? Többször láttam az oldalon, de mire értik ezt a válaszadók?
2014. ápr. 8. 17:50
 12/20 anonim ***** válasza:

Szemét étkezés= nem megfelelő tápanyagarány, "üres" kalóriájú ételek, koplalás, műkaják

Szóval ne igyál cukros löttyöket, ízfokozós ételeket, kukoricapelyheket, chipset, élelmiszer jellegű készítményeket (pl. húsjellegű készítmény abban különbözik a húskészítményektől, hogy valódi hús alig van benne, a helyét mással töltik ki, mondjuk szójával).

2014. ápr. 8. 21:51
 13/20 anonim ***** válasza:

Gyorsfagyasztott termékek is elég szemét ételnek számítanak!

Amúgy itt egy kisebb lista mit kel elkerülnöd:

[link]

2014. ápr. 9. 09:30
 14/20 A kérdező kommentje:
Ilyenek nincsenek az étrendemben, szóval nem szemetet eszek.
2014. ápr. 9. 13:27
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

Gabona (mind), tej (minden állati tej, nem csak a tehén), hozzáadott glükóz, fruktóz vagy diszacharidok, szója- gabonafehérje, tejfehérje.. mesterséges adalékanyagok: mest. színezékek, mest. tartósítószerek, állományjavítók: keményítő, módosított keményítő..

Nem eszel szemetet?

Akkor megemlítenéd, úgy mégis hogy mit eszel? :) Pl.?

2014. ápr. 9. 13:59
 16/20 A kérdező kommentje:
Ebbe a vitába nem akarok belemenni, mert valamibe úgy is bele fogsz kötni, úgyhogy reménytelen számomra. Szemetet eszek, meg fogok halni. Kész.
2014. ápr. 9. 19:11
 17/20 anonim ***** válasza:

# 16

Nem fogsz meghalni de ezek olyan tápértékű ételeke amitől nehezen fejlődsz!

2014. ápr. 9. 19:29
 18/20 anonim ***** válasza:

Dehogy fogsz meghalni.

Csak egyre jobban kikészül az endokrin rendszered és egyre hájasabb leszel.

A halál meg egy meglehetősen rosszul eltalált szó. Olyan mintha valami végzetes dolog lenne. Nem tudom mi lenne a jobb szó, de a lényeg hogy leállnak a biokémiai folyamatok a fizikai testedben, és másféle létezés következik.

Hogy ez 90 éves korodban jön el fájdalom nélkül egy viszonylag erős testben vagy 60 éves korod előtt egy gyulladásos folyamatoktól szenvedő testben, mondjuk ráktól az meg csak egy bizonyos különbség.

De sok ember úgy gondolja, bizonyos okok miatt jobb ha nem a 2. variáció felé visz az életmódod.

2014. ápr. 11. 12:09
 19/20 A kérdező kommentje:
Ezt a meghalok dolgot nem gondoltam komolyan, mint ti is tudjátok remélem. Én úgy gondolom, hogy megfelelő az étrendem, a kitűzött 20 kg leadásból eddig 7 ment le, erősödtem is, úgyhogy nekem megfelel.
2014. ápr. 11. 19:35
 20/20 anonim ***** válasza:

Ahogy gondolod.

Szerintem a 'te tudod' kissé túlzás lenne, de hagyományosan, tiszteletből mégis leírom: Te tudod.

2014. ápr. 11. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!