Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Fogyózók! Ki mit eszik a...

Fogyózók! Ki mit eszik a kenyér helyett? És úgy egy nap? :D Mennyit edzetek? Otthon vagy kondiba? 6 kilót szeretnék leadni

Figyelt kérdés
2019. febr. 26. 19:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%
Kenyér helyett abonett, finn crips, szénhidrátcsökkentett cipó a legjobb választás. Én jelenleg otthon tabata edzést csinálok és ugrókötelezem heti 3szor. Ezenkívül biciklizek. Ha odafigyelsz az étkezésedre, hogy kalóriadeficitben legyél akkor menni fog a 6kg leadása.
2019. febr. 26. 19:54
 2/16 anonim ***** válasza:
41%
Én norbi updates toast kenyeret eszek, nagyon jók a makrói! (Nem a norbis diétát követem)
2019. febr. 26. 20:05
 3/16 anonim ***** válasza:
7%

Én normálisan eszek kenyeret (csak teljes kiőrlésűt), mivel az ilyen "kenyérpótlók" több kalóriát tartalmaznak, mint a kenyér (amit mi veszünk teljes kiőrlésű az 258 kcal/100 g (46 g szénhidrát), míg pl a pufirizs 376 kcal/100 g, 71 g szénhidráttal)

Edzeni otthon szoktam, meg néha megyek úszni is, de általában otthoni erősítés meg futás (heti 4-5x)

2019. febr. 26. 20:06
 4/16 anonim ***** válasza:
17%

Én már nem fogyózok, de nem is álltam vissza a kenyérre, helyette saját keverésű müzlit szoktam reggelizni, zab, árpa, meg mindenféle mag pehelyből.

Tízórai pár falat (sajt, sonka, alma)

Ebéd általában hús saláta körettel + valami gyümölcs

Uzsonna korábban szintén csak pár falat valami volt, vagy egy müzliszelet, mostanában saját készítésű süti (mondjuk mini almás pite)

Vacsora rendes, de kis adag

Se nem otthon, se kondiba nem edzek, helyette el járok futni, heti 3-4 alkalommal 7-8 km-eket.

2019. febr. 26. 20:58
 5/16 anonim ***** válasza:
29%

Korpovit kekszet, abonettet vagy puffasztott rizset/kukoricát/búzát szoktam mondjuk rántotta mellé vagy sajtkrémmel, de szendvicset ugyanúgy kenyérből készítek. Teljes kiőrlésűt szoktam venni illetve nem szoktam még egy szeletet rátenni "tetőnek", hanem szimplán 1 szeletre pakolom a feltétet.

Elég változó egy napi kajám, ami nálam nagyjából fix hogy reggelire valami sósat eszek, szinte minden második nap tojást valamilyen formában plusz zöldséget minden reggelihez. Tízórai nagyjából fixen joghurt, rizskása vagy chia puding meg valamilyen gyümölcs, szóval ilyenkor inkább az édeset kívánom. Ebéd mikor éppen mi, uzsonna zabkása vagy szendvics vagy ki is marad, vacsorára meg bármi könnyű.

Heti 2-szer 30 percet csak itthon tornászok vagy jobb időben sétálok 1 órát és mellette heti 2-szer kondiba megyek súlyzós gyakorlatokat végezni, az kb 1 óra szokott lenni.

2019. febr. 26. 21:23
 6/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok Köszönöm a válaszokat 😊
2019. febr. 27. 04:20
 7/16 anonim ***** válasza:
59%

CH csökkentett kenyeret eszem.

Ebéd: valami hús, általában borsó vagy babfőzelékkel.

Reggeli / vacsora hideg: tojás, virsli, túró, sajt, felvágott, paprika, paradicsom, uborka stb.

2019. febr. 27. 08:00
 8/16 anonim ***** válasza:
43%

Szénhidrátcsökkentett kenyér de az csak reggel, magam sütök zsölmét tk tönkölylisztből de az is csak reggel.

Korpovit keksz, abonett, a pufi rizst nem szeretem.

Kétnaponta tojás reggel vagy este.

Zabkása ritkán mert az nekem nasi, nem kaja. Tömlős sajt, túró, virsli. Felvágottakat nem szeretem. Zöldségek, gyümölcsök.

Ebéd párolt zöldség hús vagy főzelék. A leves ugyan telít de engem nem laktat.

3x eszem, 5 az nekem sok.

11kor reggeli, fél 1 körül tornázom, akkor alszik a kicsi. Torna mellett heti kétszer zumbázni járok.

Ja! Nasi! Magas kakaótartalmú étcsoki napi 1-2 kocka, vagy sütök magamnak ált. liszt és cukormentes sütit. Vagy a fentebb említett Zabkása.

2019. febr. 27. 08:27
 9/16 anonim válasza:
0%
Ha nem eszel úgy tudod leadni leggyorsabban
2019. febr. 28. 08:31
 10/16 anonim ***** válasza:
39%

Nagyjából két éve egyáltalán nem eszem kenyeret, sem semmilyen helyettesítőt. Nagyon ritkán vendégségben előfordul, vagy ha nagyon megkívánom pl. a pirítóst, akkor graham toast kenyeret szoktam venni.

Nincs rá szükségem. Annyival több friss zöldséget eszek a felvágotthoz, kolbászhoz, szalonnához, akármihez.

2019. febr. 28. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!