Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hullik a hajam mióta diétázom?...

Hullik a hajam mióta diétázom? Ennek mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Kb 6 hónapja számolom a kalóriát, a hajam rettenetesen elkezdett hullani. KB 1500 kalória /nap. Persze mindezt igyekszem egészségesen csinálni.

Valaki járt már igy?

2019. jún. 10. 18:12
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Bár úgy látom neked mindegy, csak beszólhass az anononim álca mögül...
2019. jún. 13. 06:49
 12/18 anonim ***** válasza:
59%

Ne hallgass a 74%osra. Ő az aki boldog boldogtalannak ajánlgatja a szénhidrátmegvonást, mert neki sikerült 13 kg-t fogynia a 170 kgjából. Majd a szénhidrátmegvonástól neki is lesz minden baja.

Jól csinálsz mindent, viszont valószínűleg a kevés kalória miatt kevesebb zöldséget és gyümölcsöt eszel ezért kevesebb a vitamin a szervezetedbe. Vegyél gyógyszertárban valami komplex multivitamint, és egyél változatosabban zöldségeket. Néha egyél zsírosabb húsokat is, ne csak csirkemellen élj, egyél májat (vashiány okozhat hajhullást), halat, néha sertés húst is.

Googleben keresd ki, hogy milyen vitaminra van szüksége a szervezetednek, és, hogy ezek a vitaminok miben találhatóak. Azokból egyél többet, változatosan.

Illetve én még ajánlom a terhesvitaminokat. Nagyon komplex összetételűek, rengeteg olyan vitamin van bennük, amik más multivitaminban (pl pezsgőtablettákban) nincs. Terhesség nélkül is lehet szedni ezeket.

Jód, cink, szelén, vas, e, a, b, c vitamin mind van benne.

2019. jún. 13. 07:24
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

65százalékoska. Szakadj màr le rólam. Nem mondtam hogy ő is csinàlja amit én ,egy szóval se. Csak hogy valami nàla nem jó ha hullik a haja. Tanulj meg olvasni.

Kérdező, sok sikert kívànok. Remélem kiderül mi a gondod. Én màr jó ideje nem bízom orvosokban de remélem rajtad segít.

A 65 szàzalékoska az a hozzàszóló aki amúgy 3 hónapos 12 kilós fogyàst ledegradàl ,hogy az semmi, lebecsüli, kritizàlta, mert ettől érzi valakinek magàt. Hozzàteszem az azóta 3,5 hónap és 14 kg. A szénhidràtot pedig nem megvonom hanem csökkentem betegség miatt. Csak hogy tudd. Ezt se érti meg.... azóta sem. Nekem mindegy ki alkalmazza ki nem. Amúgy nem csak én. Csak hogy tiszta legyen.

2019. jún. 13. 10:07
 14/18 anonim ***** válasza:

Gyulladás és autoimmun miatt is hullhat a hajad, s csak véletlen, hogy a diétával egyidőben jött elő. Szóval egy orvosi kivizsgálás nem ártana.

Lehet, hogy már túl kevés a szervezetednek a bevitt kalória, de a fehérje is lehet kevés.

2019. jún. 14. 15:49
 15/18 anonim ***** válasza:
Valami probléma mégis van, mert hullik a hajad. Hiába állította össze dietetikus az étrendet, nem minden étrend jó mindenkinek, ez egy tipikus hiánytünet. Lehet, hogy pl beviszed az 50g zsírt, de az nem jó zsír, mert mondjuk növényi zsír vagy hosszú szénláncú telitett zsír, telítetlen zsírsav nincs benne elég. Lehet, hogy eddig ettél valami olyat, ami most nem eszel, de azzal pótoltál valami fontos nyomelemet, amire a szervezetednek szüksége volt. Körmöd nem gyengült?
2019. jún. 17. 15:54
 16/18 A kérdező kommentje:

Igen. Valami nagyon nem jó.

Most jön a fogamzásgátló elhagyása, mert azóta gyengült a hajam. Illetve mintha azóta lenne ilyen kevés.

Egy teljes labor remélem kideriti..

:(

2019. jún. 19. 10:47
 17/18 A kérdező kommentje:

A körmöm nem. Viszont egyre több pattanás van az arcomon. Eddig is problémás volt a bőröm, viszont most nem sima pattanás, hanem gyulladt góc.

Voltam fogorvosnál panoráma rontgenen, aszerint minden rendben a fogaimmal.

Most egy teljes labor lesz, utána a a teljes góckutatás.

2019. jún. 19. 10:49
 18/18 anonim ***** válasza:
Van e valami új, ami bekerült az étrendedbe és azelőtt nem volt?
2019. jún. 19. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!