Hullik a hajam mióta diétázom? Ennek mi lehet az oka?
Kb 6 hónapja számolom a kalóriát, a hajam rettenetesen elkezdett hullani. KB 1500 kalória /nap. Persze mindezt igyekszem egészségesen csinálni.
Valaki járt már igy?
Ez attól lehet, ha nem figyelsz az étel minőségére csupán a kalóriára.
1500 kalóriányi csoki, nem egyenlő 1500 kalóriányi karfiollal, spenóttal, paprikával, paradicsommal stb.
Utolsó!
Csokit 3 éve nem ettem. Ugyanez igaz a többi nyalánkságra. Nem szeretem őket.
Zöldség, saláta, lassú ch sok hús, természetesen sovány hús, sok fehérje dús étel és sok sok rost.
Nem vagyok ostoba. :) De köszönöm a picit sem hasznos választ.
Rengeteg zöldséget eszem. Főleg az a köret. A szénhidrát 160g/nap. Fehérje dús ételek,
Cukrot, cukros dolgokat és fehér lisztes dolgokat, pékárut egyáltalán nem eszem. Édességet sem. Folyadék csak víz.
Annyi zsírt beviszek, amennyire szükségem van. Ami történetesen 50 g/nap.
A fogyókúra nem arról szól, hogy ha már szénhidrátot nem eszek, de zsírban tocsogó dolgokat igen. Oda kell figyelni minden apró makróra is. 160 g ch, 75 g fehérje, 50g zsír, 1500 kcal. Mindezt ésszerűen is meg lehet oldani.
Hozzá teszem, dietetikus állította össze az étrendem.
De tényleg nem a kötekedésre vagyok kíváncsi. :) Bár úgy látom neked más nem megy. Gondolom nem diétázol csak nyomod az ostoba berögzült dumát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!