Hogy határozzam el magam? Hogy tartsam be a dietat? 16/l
Egy tizest kellene ledobnom, de mar nagyon nagyon nagyon sokszor belekezdtem, ugy voltam vele, hogy na kost lefogyok.
De semmi. Mindig feladtam. Mindig volt itthon valami finom kaja es sajnos nagyon kivanos vagyok. Ha eszembe veszem, hogy ott van, nem nyugszom, mig meg nem eszem.
Mit tegyek? Hogy kellene valtoztatni ezen?
12 eves korom ot probalkozom eredmenytelenul. Nincs onbizalmam emiatt.
Csinálj egy fotót magadról, így kövéren, és keress egy másikat, ahol még csinos voltál.
A két fotót ragaszd egymás mellé a hűtő ajtajára kívülről!!
Minden egyes alkalommal, amikor ki akarod nyitni a hűtő ajtaját, külön döntést kell hoznod, melyik fotót akarod magadnak!!
Akaraterő nélkül nem megy sajnos... esetleg keress valami elfoglaltságot, szopogass valami sósat vagy édeset attól függően, hogy mit csinálsz.
Külső kényszerítőeszköként esetleg versenyezhetsz egy barátoddal, hogy tartsátok egymásban a lelket. Itt a gyakorin is sokan keresnek fogyókúrához partnert.
Ha nem megy a lemondás (clean eating másnéven) akkor ne ezzel próbálkozz, hanem valami rendszert hozz az étkezésedbe. Például délután 4-ig eszel, amit akarsz (persze mértékkel és amennyire lehet, egészségesen), vacsorára viszont könnyűt eszel (pl joghurt). Vagy lehet fordítva is, napközben szénhidrátszegény étrend, este (pár órával lefekvés előtt) rendes vacsora. Nekem mindkét módszerrel sikerült fogynom (nem nagy súlyból, hanem az utolsó kilókból), az emésztésemnek viszont az első módszer kedvezett. Persze azért minden rendszerhez kell némi akaraterő, szerintem jó lenne összeszedni magad, felnőttként meg fogod ezt köszönni magadnak és hidd el (tapasztalatból mondom), megéri a küzdelem a 10 kilóval könnyebb karcsú testért. :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!