Alternatívaként használható élelmiszerek? Pl cukor-édesítő, ilyesmire gondolok.
Figyelt kérdés
kezdő vagyok, infogyűjtesnél tartok jelenleg.
Az olaj kcal tartalman pl teljesen ledobbentem (1ek 123 kcal....) ehelyett is jo lenne alternativa...
Esetleg van olyan hasznos weboldal, a kaloriabazison kivul, amit érdemes ismerni.
Én nagyon nem értek ezekhez a táplálkozással kapcsolatos dolgokhozz, de szeretnék
2019. márc. 27. 21:43
11/11 A kérdező kommentje:
Nagyon hasznosak voltak a válaszaitok, köszönöm szépen! :)
Ha puffasztott rizstre teszek bármit, attól valami iszonyatos hányingerem lesz valamiért, de kipróbálom, hogy tk dolgokat veszek, illetve a karfiolköret is nagyon jó ötlet (a cukkinit sajna nem szeretem).
A youtube-os ötletet is koszönöm, eszembe sem jutott ott körbenézni, annak ellenere, hogy napi szinten nézek videokat németül. Körbe is nézek mindjárt.
2019. márc. 28. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!