Segítene valaki?

Figyelt kérdés
1450 kcal-os etrenddel júniusra ernem el a célom. Viszont ha ebből meg elmegyek majdnem mindennap futni,akkor meg gyorsíthatom ezt?
2019. febr. 2. 13:58
 1/9 anonim ***** válasza:
26%
Nem gyorsíthatod. Már így is túl kevés, ha még az 1500-at se éri el. Ne az legyen a cél, hogy júniusra x kiló legyél, hanem hogy beinduljon a lassú, de biztos fogyás, és ne kezdj el jojózni.
2019. febr. 2. 14:50
 2/9 A kérdező kommentje:
Kalória bázissal számoltam ki. A végleges lefogyott kilókba beleszámítja a 2-3 kiló víz veszteséget meg salakanyagot?
2019. febr. 2. 15:02
 3/9 anonim ***** válasza:
72%

1450 nem kevés, én 1300-zal fogytam, még tavaly tavasszal, és köszönöm jól vagyok, nem híztam vissza.

Igen, a futással lehet gyorsítani. És van egy jó hírem: nem kell minden nap futni. Viszont ha futsz, azt mindenképp számold bele a napi kalóriádva.

Ha nagyon túlsúlyos vagy, akkor még nem érdemes belekezdeni, mert tönkremennek az ízületeid, inkább csak sétálj. Ha pedig eddig nem nagyon futottál, akkor kis távval kezdj, és később emeld a km-eket, mert abba is kikészülhetsz, ha elsőre megerőlteted magad. Csak fokozatosan. Viszont idővel érdemes minél nagyobb távokra elmenni, mert idővel hozzászokik a szervezeted a mozgáshoz, hatékonyabbá válik, és már nem égetsz el vele annyi kalóriát. Vagy érdemes fartlekezni, ha már edzettebb vagy, ami a lassabb-gyorsabb futás váltogatásából áll, egyéni ízlés szerint. Ja, és télen/nyáron lehet futni, ne csak jó időben kezdd el, szóval az időjárás nem probléma. Nyújtás legyen minden futás után, meg fogják hálálni az izmok és az ízületek.

Azt hiszem leírtam mindent a futásról, ami eszembe jutott. Jó sporolást.

2019. febr. 2. 18:02
 4/9 A kérdező kommentje:
Évek óta eljárok futni néha neha,szoktam jarni 10 km-és versenyekre is :D És neked látványos volt a fogyás? Mennyit fogxtal és mennyi idő alatt? amugy ment a zöld kéz szép estet! :)
2019. febr. 2. 21:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Évek óta futsz, mégis fogyni akarsz? Mégis milyen magas vagy és hány kiló? És mennyi a cél?
2019. febr. 2. 22:02
 6/9 A kérdező kommentje:
Mondtam h néha néha eljarok de nem számottevő mértékben. Hetente max 1-2. De most ujra szeretném el határozni magam h így tavasszal átformálódjak,fogyjak.
2019. febr. 3. 08:53
 7/9 A kérdező kommentje:
Az az evek óta arra vonatkozott h voltam már verseny futó is tehát nem kezdő vagyok
2019. febr. 3. 08:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Hetente 3x 4x futok 6-7 km-eket. 8 kg-ot kellett fogynom, de mozgás nélkül csináltam, és hát nem volt valami szép a végeredmény. Azért kezdtem futni. Látványos a különbség. :)
2019. febr. 3. 09:22
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Tehát anorexiás/bulimiás tini vagy...
2019. febr. 3. 10:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!