Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Írnátok edzésterveket? Az...

Írnátok edzésterveket? Az alábbiak:

Figyelt kérdés
160cm 56 és 64 kg között mozgok. Szeretnék egy jobb életmódra váltani, mert eléggé elhanyagoltam magamat. Válaszokat köszönöm. Ui.: nem edzőterembe szeretnék járni, hanem itthoni gyakorlatok.

2019. jan. 23. 21:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Hasonló paraméterekkel (bár nem ingadozok közel 10 kg-t - ezt nem is igazán értem, h te hogyan) a tegnapi mozgásom pl. így nézett ki; ugrókötél 20-25 perc (tovább még nem bírom, és sztem annak nincs értelme, ha “fuldoklok” közben, az izmok sem jutnak normálisan oxigénhez, stb.), utána pihenésképp súlyzózás, nem “lendületből”, hanem rendesen kitartva, megint ugrókötél, aztán felülés, ill “keresztbe” felülés (amikor jobb könyökkel bal térdet érintesz és fordítva). Még egy kis ugrókötél “csakazértis”, a végén pedig nyújtás. Az egész kb. 40 perc volt, de kezdőként leizzadtam rendesen. Utána ittam egy fehérjeturmixot (diétázom is, az 1200 kcal-ba belefér, és helyrerakja a bevitt makrók arányát is).
2019. jan. 24. 06:51
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem ez az edzés tervem a hétre:

hétfő 7 km futás

szerda 7 km futás

péntek 7 km futás

hétvége pihenő hétfőn kezdem újból.

Persze ha nem tudsz ennyit futni, nem baj, én se itt kezdtem, eleinte elég 2-3 km, aztán növeled a távot.

2019. jan. 24. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!