Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mennyi idő míg megszokjuk az...

Mennyi idő míg megszokjuk az új étrendet?

Figyelt kérdés
Tavaly is volt több próbálkozásom mire sikerült de egyszer elhatároztam és lefogytam kb 20-25 kilót. De fél éve abbahagytam a számolgatást és nem tudom rászánni magam hogy kevesebbet egyek. Pár napig bírom csak. Mennyi idő amíg újra rögzülne bennem az elhatározott keret betartása? Megint ennyit szeretnék leadni mint tavaly ilyenkor és akkor tökéletes lenne.
2018. dec. 23. 11:03
 1/8 A kérdező kommentje:
Vissza nem híztam belőle csak fogyni nem tudok már mert sokat eszek :(
2018. dec. 23. 11:03
 2/8 anonim ***** válasza:
Hány centi-hány kiló? Anélkül fel se tegyetek ilyen kérdést. Egyébként a fogyás hetekre le szokott állni azonos étrend mellett.
2018. dec. 23. 12:03
 3/8 A kérdező kommentje:
nem a súlyom most a lényeg.
2018. dec. 23. 12:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Azért kérdezem, mert könnyen lehet, hogy azért állt le a fogyásod, mert elérted az optimális súlyodat.
2018. dec. 23. 12:36
 5/8 A kérdező kommentje:
jaa hát ettől nem kell félni, túlsúlyos vagyok
2018. dec. 23. 12:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Nálam egy hét volt de max egy hónap szerintem.
2018. dec. 23. 20:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Én soha nem szoktam meg a kevés evést. Volt úgy, hogy sok hétig ment egy alacsonyabb keret gond nélkül, de utána visszaemelkedett.

Ahhoz igen komoly étrend- vagy egyéb változtatás kell, hogy megszokjam a kisebb kalóriakeretet, mint amivel addig épp sikerült jóllaknom.

De van, aki meg tudja szokni, bizonyára.

S lefogyni akkor is le tudsz, ha nem tudsz keveset enni. Csak akkor többet kell mozogni.

De azért szerintem jobb lenne, ha egy tartható, laktató, jó életmódod lenne, ahol az evéssel sem szállsz el. Nekem pl. egy komoly működésbeli átalakulásig a szénhidrát komoly kerékkötő volt, kizárólag igen kevéssel tudtam fogyni. Aztán már ez se volt elég, de akkor jöttek egyéb változtatások. Érdemes kitapasztalnod, hogy mi az a pont az étrendedben, ami miatt képtelen vagy tartani a kereted, mert rosszul érzed magad valamilyen szempontból, éhezel, nincs energiád, lelkileg nem bírod...

Ha túl durva a deficit, akkor pedig bármilyen étrenden gond lehet, légy türelmes.

2018. dec. 23. 23:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem 2 nap kellet,hogy át álljak egy napi -800 kalóriás étrendre,emellet napi min.1ora edzés csinálok és van,hogy csak azért eszek,hogy meglegyen a kellő kalória és fehérje mennyiség.

Eleinte kicsit nekem is ingadozott,hogy volt,hogy 1700ig felmentem,de olyan is,hogy 1000el álltam nap végén és csak azért ettem,mert muszály volt.(1400-1600között vagyok)

2018. dec. 24. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!