Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Valaki mond nekem valami jó...

Valaki mond nekem valami jó 1000 kcalos étrendet mert eddig koplaltam és most felszeretném emelni a kcalt de még nem tudom hogyan!?

Figyelt kérdés
2018. aug. 11. 06:03
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
Mér 1000 kcal nem koplalás?
2018. aug. 11. 09:03
 2/5 anonim ***** válasza:
A koplalás ételmegvonást jelent, ami nem azonos az alacsony energiatartalmú ételek fogyasztásával. Fokozni kell a csekély energiatartalmú, de rostdús, elsősorban növényi ételek fogyasztását: zöldségfélék, főzelékek (tökfélék, káposztafélék, paradicsom stb.).
2018. aug. 11. 10:26
 3/5 anonim ***** válasza:
51%
1000 kcal még mindig iszonyatosan kevés. 1500 a minimum.
2018. aug. 11. 11:45
 4/5 anonim ***** válasza:
51%
A tested már vészüzemmódba kapcsolt az anyagcseréd lelassult. Jól mondják előttem, ne fogyassz 1500 kalóriánál kevesebbet.
2018. aug. 11. 13:28
 5/5 anonim ***** válasza:
54%

Étrend:

Reggeli: kenyér, szalonna, felvágott, méz, lekvár, pirítós, zapkása, gabonapehely, müzli stb

Tízórai: zöldség, gyümölcs puffasztott búza/rizs, keksz, túrókrém, túrórudi stb

Ebéd: leves + második fogás, ami lehet hús rizzsel, krumplival, salátával stb.

Uzsonna: keksz, kissebb süti, pár kocka csoki, stb

Vacsora: bármi, hideg kaja, meleg kaja, maradék ebédről stb.

Vagyis röviden összefoglalva bármi, olyan mennyiségben, hogy ne lépd túl a kalóriakereted, ami még csak véletlenül se legyen 1500 kcal-nál alacsonyabb, de legalábbis a Bmr kalória mennyiségedet edd meg, ami nem hiszem, hogy alacsonyabb 1400-nál, és ha jól csinálod, még egy kis nasi is belefér.

Mozogj mellé.

2018. aug. 11. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!