Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Méregtelenítés? Ötlet?

Méregtelenítés? Ötlet?

Figyelt kérdés
Alapvetően lapos a hasam,szóval az lehet h pár napja puffadva érzem magam? Szerintem tele vagyok méreganyagokkal ,kb olyan 5-6 nap alatt ki tudom méregteleníteni a szervezetem h lapos legyen újra a hasam? Tudnátok ajánlani valamit? Heti 3x futok,és most ujra zöld teat iszok. Valamint ma szerintem 2000 kalóriát ettem ami sok volt szerintem de sétáltam mellette 1 orat.
2018. dec. 21. 20:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Igyál vizet jarj pisilni kakilni es kesz. Meregtelenites ha jol működik a májad es a veséid azok meregtelenitenek teged a nap minden percében. Mégsem működnének helyesen akkor a kórházba lennél es nem itt. Addig ne csinalj hülyeséget ameddig egeszseges vagy meg lehetőleg betegen se.
2018. dec. 22. 17:06
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha egyébként lapos a hasad és most puffadt, akkor nem sok idő alatt lett olyan csak hirtelen egy nagy evéstől, pár nap diéta után vissza is áll. Ha hosszú ideig olyat eszel ami nem jó akkor egy idő után nem bírja a májad veséd és csak gyűlik.
2018. dec. 22. 17:27
 13/13 A kérdező kommentje:
Már ma sokkal jobb mint tegnap. És kedves 8-as csak h tudd nem eszek mekit mert utálom azt a sok mű szart amit beletesznek. Koszonom a kioktató és a kedves jellegű válaszokat egyaránt!
2018. dec. 22. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!