Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Méregtelenítés? Ötlet?

Méregtelenítés? Ötlet?

Figyelt kérdés
Alapvetően lapos a hasam,szóval az lehet h pár napja puffadva érzem magam? Szerintem tele vagyok méreganyagokkal ,kb olyan 5-6 nap alatt ki tudom méregteleníteni a szervezetem h lapos legyen újra a hasam? Tudnátok ajánlani valamit? Heti 3x futok,és most ujra zöld teat iszok. Valamint ma szerintem 2000 kalóriát ettem ami sok volt szerintem de sétáltam mellette 1 orat.
2018. dec. 21. 20:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Azt ugye tudod, hogy egymillió orvos elmondta már, hogy a méregtelenítés az egy nagy átverés? A veséd az ami a méregtelenítését felel a többi csak divatüzlet.
2018. dec. 21. 21:09
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ökörség, olvass utána!
2018. dec. 21. 21:15
 3/13 grafno ***** válasza:
67%
Mi számít méreganyagnak?
2018. dec. 21. 21:56
 4/13 A kérdező kommentje:
Hát salakanyag,ilyenek...
2018. dec. 21. 23:00
 5/13 anonim ***** válasza:
93%
Kakálni, púzni fingani minden mennyiségben érdemes, ne tartsd magadban őket!
2018. dec. 21. 23:49
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Máj, vese. Más ötletem nekem sincs.
2018. dec. 22. 10:12
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Csinálhatsz, amit akarsz, ehetsz-ihatsz amit méregtelenítés címén veszel, a szervezetnek több "esze" van, amit átmenetileg beviszel, órák alatt helyreállítja a "rendet", erre van a vese, máj.

Ha Te mégis úgy érzed, hogy használ a "kezelés", azt hívják placebo haTÁSNAK.

2018. dec. 22. 11:24
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Méregteleníteni akkor kell, ha mondjuk nehézfém mérgezésed van... A tested képes a "méreganyagok" eltávolítására minden felesleges cucc nélkül is, salakanyag meg ugye tudod, merre távozik? De a megzabált 2 big mac nem tűnik el egy káposztaleves kapszula bevételével, ok?

Inkább sportolj többet és/vagy vigyázz jobban az étkezésre. És ne dőlj be ezekenek a butaságoknak, mint "5 napos méregtelenítő kúra".

2018. dec. 22. 14:11
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

ezek a méregtelenítések csak üzleti reklámfogások, semmi értelmük nincs.

A szervezeted szépen méregteleníti magát, ha egészséges minden szerved, és nem vagy beteg akkor a szervezeted ezt magától elfogja végezni úgy ahogyan azt kell. A széklet ürítést meg annyival lehet segíteni hogy mozogj többet, főleg felülés, guggolás, meg nagy séta ami jól megmozgat, a beleid jobban fognak mozogni és szépen lassan ki fog ürülni ahogyan kell.

Persze oda kell figyelni a megfelelő mennyiségű folyadékbevitelre ami nagyon fontos, és az sem mindegy hogy mit iszol. Étkezésnél meg inkább a rostosabb anyagokat részesítsd előnybe. Meg most hogy nyakunkon a karácsony, ne zabálj be mindent, csak mértékkel.

2018. dec. 22. 16:33
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
szarj egy jót!
2018. dec. 22. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!