Miért nem fogyok?
Lassan két hónapja fogyókúrázom és eddig 7 kiló ment le. Az elején elég gyorsan majd lassabban de az utóbbi időben egyáltalán nem fogytam. Nem tudom hogy ez csak stagnálás vagy végleg megállt a fogyás.
Napi 1200 kalóriát eszem (tudom hogy most meg fogom kapni hogy ez túl kevés de én mégsem ehezem sőt néha meg sem tudok ennyit enni) a kalória szükségletem 1600 kalória körül van (testtömeg lbs-ben x 12 )
16L 170cm/66kg
Nyugi egyrészt már jó súlyban vagy, másrészt pedig, nem létezik hogy ennyivel ne fogyj, lehet hogy lassul a fogyásod, mert már nincs miből de nem fog megállni nyugi.
K
Türelem, illetve egy erősebb nap (akár kalóriában, akár mozgásban, akár mindkettőben) adhat valami lökést, de ennyivel fogynod kell, főleg, hogy eddig is azt tetted.
Viszont ha ekkora súllyal ilyen parányi a kalóriaigényed, akkor bizonyára semmit sem mozogsz, azon érdemes lenne változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!