Napi 800-900 kalóriát eszem és nem fogyok. Azt se hizlaló kajából. Mit csináljak, nagyon csalódott vagyok emiatt?
Sport nélkül nem is fogsz. Izomépítés nélkül nem is fogsz.
Nem diétázni kell hanem "gyúrni". Ha férfi vagy ha nő vagy. Izmot kell építeni.
Több izom = több hely a bevitt szénhidrátnak.
Több izom = több napi kCal felhasználás.
Több izom = Kisebb testtérfogat, a zsírhoz viszonyítva.
Tehát minden az izom javára dönti a mérleg nyelvét.
Menj el sportolni, súlyzós edzést végezni, akár saját testsúlyost, és később súlyzós edzést, akár rögtön súlyzós edzést.
GYŰJTS IZMOT!
Ez engem is érdekel lassan 5 hónapja 700 kalóriát eszek meg, napi szinten úszok este bringázok és nem fogyok.
Pedig figyelek mit eszek inni sem merek vizet sem 1.5 L nél többet.
" Testsúlyodtól függően minimum 1000-1200 kalóriás napi kalóriabevitelt ajánlott beállítani. Ennél alacsonyabb kalóriabevitel esetén számolnod kell azzal, hogy szervezeted éhező üzemmódba kapcsol és fogyás helyett tartalékolni kezd, izmot veszítesz, ingerlékeny leszel és a jojó effektus esélyét is megnöveled"
Na ezért nem fogysz.
Ez nagyon egészségtelen.
Én napi 2000 kclt eszem, nem végzek mozgást.
Mégis sikerült leadnom egészségesen 1 év alatt 10 kilót.
Lehet kevésnek gondoljátok de de az ilyen gyorsan sokat fogyás nem jó.
1. vissza hizzátok, akár többet is ha ujra normálisan esztek.
2. megereszkedik a bőr ha nincs mellé sport (nálam pl nem volt opció a sport, mert se időm se inditatásom sincs rá.)
3. Ha nem esztek eleget felborul az anyagcsere és csak rontotok a helyzeten vele.
4. Az orvosok ajánlása alapján az egészséges viz bevitel legalább 2 liter, de inkább 4 liter lenne.
Én élve 1500 alá nem szoktam javasolni a keretet, de 1200 alá, ahogy már írták nem szabad menni.
Ez koplalás, nagyon sok dolog miatt sem fogsz fogyni, ami a legfontosabb ettől (is) lassul az anyagcseréd, szóval ne nagyon csináld.
Egyél 1500at és sportolj valamit és jobban fogsz fogyni hidd el!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!