Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Napi 800-900 kalóriát eszem...

Napi 800-900 kalóriát eszem és nem fogyok. Azt se hizlaló kajából. Mit csináljak, nagyon csalódott vagyok emiatt?

Figyelt kérdés
2018. júl. 7. 23:49
1 2 3
 11/23 ZSOLTENXX válasza:
mier akarsz fogyni egyaltalan? Xd
2018. júl. 8. 10:20
 12/23 anonim ***** válasza:
Gondolom azért, mert 40 kg vagy, nincs már miből fogyni.
2018. júl. 8. 13:08
 13/23 anonim ***** válasza:

Nem tudom az okot, szinte mindenkinek fogynia kell ennyivel, de nem is erre fókuszálnék, hanem hogy koplalsz, tönkreteszed a szervezetedet (lehet, hogy az már sikerült is régebben, azért lassult be ilyen brutálisan az anyagcseréd. egészséges ember, csak mert épp koplal sok hétig, sokkal több kalóriát szokott igényelni, nálad már valami nagyobb gond lehet).

Egyél többet, mindenképp, legalább egy kevéssel (van, aki simán hízik attól, ami egy normál embernek épp csak nem koplalás, szóval óvatosan), ha kell, mozogj inkább többet, de ilyen picit ne egyél. S vizsgáltasd ki magad, mert valami baj lehet.

2018. júl. 8. 15:37
 14/23 anonim ***** válasza:
milyen magas vagy és hány kiló? nekem is ez volt de én angyon magas vagyok és inkább a nagyon vékony felé tolom el magam ezért megállt a testem. De rájöttem a módszerre:)
2018. júl. 9. 00:23
 15/23 A kérdező kommentje:
Van még miből fogynom maradjunk annyiban. És nem ennyi a kalóriaigényem, éhezem rendesen. De többet nem fogom nézni az erre kérdésre kapott válaszokat, mert rájöttem hogy találok magam is új módszert, ami még hatásos is.
2018. júl. 9. 02:32
 16/23 Desintegrator válasza:

En is csak összefoglalni tudom, amit a többi valoszinüleg sikeres sportos alkatu kommentalo, hogy enni kell!

En speciell egyaltalan nem figyelek a kaloriabevitelre hanem zabalok allandoan, munka közben is. De megsem hizok 10 eve egy szal kilot sem, mert minden nap bringaval megyek munkaba, hetvegenkent futok, alkalmankent sajat testsulyos edzeseket vegzek.

Ha kiengyensulyozottan taplalkozol es mozogsz, nem fogod a tested ugy kinozni, es az beall egy normalis "üzemmodba". A lenyeg a rendszeresseg. Ha valamit idöszakosan csinalsz mashogy, azzal csak artasz, mert felboritod az egyensulyt. A fogyokuranak semmi ertelme, de persze arra figyelj, hogy tul sok cukros dolgot ne egyel. Föleg ne ugy, hogy 1 honapig koplalsz, aztan meg benyomsz 1 csokitortat a hetvegen jutalomkeppen. Aztan a legyengült es kieheztetett szervezeted az összes cukrot eltartalekolja es adtal a sz@rnak egy pofont.

Enni es mozogni!

Es meg egy fontos dolog: mindenkinek van egy alap testalkata. Van akinek szelesebb a csipöje, masnak vastagabb a combja, stb. Ne akarj mas emberre valtozni, mert az nem fog sikerülni, legfeljebb rövid tavon, de artasz vele magadnak. Hozd ki magadbol a te sajat kiegyensulyozott formadat.

2018. júl. 9. 09:33
 17/23 anonim ***** válasza:
Desintegrator, sajna nem mindenkinek jön be az, amit te csinálsz, van, aki képtelen jelentősen 3000 kcal alatt enni, ha van napi 3 étkezése s ez már könnyen ellensúlyozhatja a megadott aktivitást. De ez speckó eset, tényleg rengeteget jelent az edzés, a legtöbb embernek ez simán elhozná a sikert, csak lusták vagy önsorsrontók vagy nem tudom...
2018. júl. 9. 12:28
 18/23 attisattis válasza:
Az történt, hogy ezzel a módszerrel, amit eddig csináltál eddig lehetett lefogyni. Most megint valamit változtatnod kell hogy tovább haladjon a fogyás. Nem feltétlenül a kalóriát kell tovább csökkenteni, inkább az arányokba kell belenyúlni. Lehet hogy túl sok a fehérjebeviteled, de persze látni kéne az étrended pontos összeállítását. Egy tipp ami gyakran működni szokott: a kalóriabevitel időpontjának átszervezése, reggel több, vacsoránál kevesebb.
2018. júl. 10. 11:51
 19/23 anonim ***** válasza:
Beállt tartalékolásra a szervezeted. Kalóriakalkulátorral meg tudod nézni a min. kalória szükségleted. Meg fogsz lepődni. Valahol 2000 környékén lesz. Súlytól,nemtől,életmódtól függően. Azt is megmutatja,h mennyit kell bevinned ha fogyni akarsz. A mostani többszörösét.... + napi fél óra séta amit emelhetsz folyamatosan és kész is ...
2018. júl. 12. 11:47
 20/23 anonim ***** válasza:

++ protein

-- szénhidrát, cukor

++ L-carnitin

++ sportocska, vagy legalább séta, liftezés helyett gyaloglás

++ lenmagolaj, olivaolaj -- telitett zsír

naponta többször enni, keveset

orvosi vizsgálat, konzultáció, inzulin rezisztencia, ételintolerancia vizsgálat, stb

2018. júl. 13. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!