Nem tudok fogyni. Lehet hogy el kéne mennem valamilyen dokihoz? Milyenhez?
Figyelt kérdés
Napi 1200 kcalt nem lépem túl, van hogy csak 700-800at viszek be. Igyekszem tartani magam a kiszámolt fehérje szénhidrát zsír értékeimhez is. Minden nap sportolok, van hogy napi 2x is. (Görkori, futás, edzőterem, bicó - ezeket nyomatom) és így is ha fogyok az csak nagyon minimális, van hogy hízok is pl egyik napról a másikra fél vagy egy kilóval több vagyok. Már gondolkodom hogy nem e vmi egészségügyi problémám van, de milyen dokihoz kéne mennem? Emésztés, pajzsmirigy,...? Már nagyon el vagyok keseredve. 18/L2018. szept. 22. 09:45
1/4 anonim válasza:
"egyik napról a másikra fél vagy egy kilóval több vagyok."
Ezt hívják egészséges és természetes napi súlyingadozásnak.
Koplalás pedig hülyeség, csak belassítja az anyagcserét, és hízékonyabbá tesz.
Egyébként mennyire is szeretnél lefogyni?
2/4 A kérdező kommentje:
Olyan 1500 körül volt a napi bevitelem. Azért csökkentettem, mert nem fogytam semmit vele, volt hogy még híztam is. 165 cm vagyok, 63 kilóval jelenleg, kb 56ra le szeretnék fogyni.
2018. szept. 22. 10:01
4/4 anonim válasza:
pajzs mirigy alul működésed van, nézess laborban vérvételen TSH-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!