Csak csípőből és fenékből hogyan tudnék leggyorsabban fogyni? Van valakinek valamilyen bevált módszere?
Figyelt kérdés
Máshonnan nem szeretnék fogyni, meg nem is kell, alapból vékony vagyok, de a csípőm széles és a fenekem nagy. Ha diétázni kezdenék, nem hiszem, hogy pont onnan fogynék, így inkább gyakorlatokra, gondoltam, de bármilyen tippnek örülök!2017. aug. 31. 13:33
1/4 anonim válasza:
Semmilyen módon nem tudod meghatározni, hogy honnan fogyj. Ha fogyni akarsz bármelyik testrészedből annak egyetlen módja van: kalóriahiányos étrend.
3/4 A kérdező kommentje:
:D Az jó, de én sajnos nem, szeretném, hogy jobban álljanak a szoknyák, nadrágok.
2017. aug. 31. 14:44
4/4 anonim válasza:
Kicsike diéta és fehérjedús táplálkozás meg edzés ezerrel (minden izomcsoport). A zsír "átalakul" izommá és ha feneked nagy is marad, akkor legalább nagyon kerek lesz, amiről sok nő álmodik. :)
Ha ezt se akarod, akkor szimplán rohadt keveset egyél, mert akkor zsírból meg izomból is egyaránt fogyni fogsz és máris kisebb vagy. (Nem ajánlom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!