Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Érhetek el eredményt januárig?

Érhetek el eredményt januárig?

Figyelt kérdés

Mivel a munkahelyen kötelező az étkezés és annyira nem élek jól, hogy kidobott pénz legyen, ezért ott eszem.

A reggeli mindig kenyér, felvágott, zöldség. Az ebéd leves és második, illetve desszert, de azt nem eszem meg, az uzsi szintén felvágott, kenyér, zöldség. Vacsorára pedig otthon salátát eszem.

Ezenkívül reggel fél.liter zöld tea és napközben másfél liter víz.

Perpill sajnos nagyon meghíztam. 167/64 kg vagyok...

És minimum az 57-et elszeretném érni.

Mozgás: a munkahelyem elég szaladgálós, gyerekekkel dolgozom. Aztán minden másnap 30 perc tempós sétát gondoltam és hétvégén tornáznék bíró icára. Van esélyem így jobban kinézni?

2018. szept. 1. 15:49
 1/4 anonim ***** válasza:
A fogyás kalóriamérleg kérdése. Ha ezekből a kajákból (ami ami azért finoman fogalmazva sem optimális) kevesebbet eszel,mint a kalóriafelhasználásod,akkor fogyni fogsz. Hogy jobban fogsz-e kinézni az kérdéses.
2018. szept. 1. 16:13
 2/4 anonim válasza:
Ugyanígy étkezem,csak én diák vagyok. Heti 2x elmegyek úszni,és nekem ez hozta a változást.:) Én 80 kilóról kezdtem és most 65 vagyok de 55-ig nincs megállás. Szerintem még egy kis mozgást iktass be,hogy biztosra menj,de ez csak vélemény. Sok sikert!! :)
2018. szept. 1. 16:56
 3/4 anonim ***** válasza:
A reggelidet, uzsonnadat nem artana kivaltani valami minosegibb kajaval, es akkor konyebb lenne kaloria deficitet tartani
2018. szept. 1. 17:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Ahogy már írták, a kalóriaegyenlegeden múlik a fogyás. De ezek az ételek nekem sem annyira szimpatikusak (jó, az ebéd nem tudom, milyen, de a reggeli és az uzsonna nem az igazi, bár egy remek, különösen fehérjedús ebéddel más, mint anélkül... Az esti saláta mellé ennék valami rendes fehérjét is, valószínűleg szükség van rá).

Én általában kihagynám a kenyeret, de ez én vagyok, nekem hangsúlyozottan nem előnyös az. Ha neked belefér, OK, viszont a kihagyásával nem sokat vesztesz, én inkább valami alkalmasabb ételt vinnék kenyérpótléknak - vagy akár átcsoportosítanám vacsorára, ha az az elosztás is megfelelő... De nem tudhatom, mi az ideális számodra és persze a kenyértől még simán fogyhatsz.

Az a pici séta szinte semmi, de ha tényleg szaladgálós a meló s ugyebár kihagyod a desszertet s nem sok a vacsorád még akkor sem, ha megfogadod a tanácsomat és fehérjét is eszel akkor, lehet, hogy jó lesz. Majd kiderül, mennyit fogysz, ezt nem lehet előre megmondani.

2018. szept. 1. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!