Ha 860kcal-t eszek egy nap,336-ot eléget tempós sétával. Ez milyen eredményt fog hozni? 18/L 89kg
Ez azt fogja eredményezi, hogy a létfontosságú szerveid sem fognak bírni működni, és egy életen át tartó szívbajt szedhetsz össze például.
Létezik az alapanyagcsere.Annyi kalória, ami ahhoz kell, hogy szerveid működni tudjanak. Ez kb. 1200 kalória. Ennyi kell ahhoz, hogy ne légy beteg.
Amit te csinálsz, hülyeség. Tessék enni kb. 1700-1800 kalóriát és lesétálni azt a 336-ot. Ennyi a fogyás titka.
Én jelenleg ezt csinálom:
Heti 1 kiló fogyáshoz (kaloriabazi.hu-n kiszámolva) 924 kcalt ehetek. Ehhez még lemozgok 200-300 kcalt szóval napi kb 1200 kcalt eszek és fogyok rendesen.
Így nem koplalok, rendesen eszek 3x (néha nasi is van), és kardió mozgást is végzek. Mégis lemegy az a heti 1 vagy(mivel néha csalok pár száz kcalt) fél kiló. Ez így egészséges.
Eddig 3 és fél hét alatt 3 kilót adtam le pedig 4 napig csaltam ballagás-szétvetazideg-szülinap sorozat miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!