Ha 3 hét csökkentett kalóriás étkezés után nem látok még eredményt a fogyásomban az baj? Kevés vízfogyasztás lehet oka?
Mivel eleve kifejezetten vékony vagy, ezért nem igazán van miből fogyni. Így nyilván sokkal lassabb, mintha 90 kilós lettél volna eredetileg.
A 3 hét elég kevés idő változás eléréséhez.
Eddig mennyit ettél? Mennyivel eszel most kevesebbet?
Nem látjátok és SEMMI jel nem mutat anorexiára, ne dobálózzunk már mentális betegségek neveivel lépten-nyomon.
Egy nem izmos embernek simán lehet pocakja is ilyen számokkal, ha oda hízik először.
Valószínűleg a természetes súlyingadozás fedi el a bizonyára lassú fogyást, türelem, kérdező.
Nem vagyok anorexiás, egy szóval sem mondtam, hogy kövérnek látom magam, de van rajtam zsír, igen, főleg a hasamon, amitől szeretnék megszabadulni, és összességében izmosodni. Eddig szar kajákon éltem és többet ettem, mint amennyire szükségem volt. Alig ettem zöldséget, sokszor gyorsétteremben ettem, volt, hogy heti 2x is, rengeteg olajban sült ételt, ezekhez mindig majonézt is.
Köszönöm a kommenteket, türelemmel vagyok, csak olyan jó lenne látni egy picike eredményt, és félek valamit rosszul csinálok, azért nincsen még. :)
170 cm-hez a 60 kg még nem anorexia, sőt, bár ennyit írnak általában ideálisnak, azért jócskán benne van a jóltápláltság fogalmában.
Én a 170 centiméteremhez egész életemben 60 kg alatt voltam, és nem néztek anorexiásnak, de a cigiről leszokás után 66 kilogrammosan egyből észrevették, hogy milyen kerek lettem. :) Alkati kérdés is. Lehet, valaki gebének néz ki 170 cm 60 kg-osan, de valaki meg kereknek. Én túl gömbölyűnek találtam magam, úgyhogy lefogytam 58 kg-ra, mert én így érzem jól magam, és nem vagyok anorexiás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!