Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mennyit fogok visszahízni így?

Mennyit fogok visszahízni így?

Figyelt kérdés

Egy hónapja kezdtem el kcalt szàmolni (21/L 163 cm, 77 kg voltam 1 hónapja, most 74) napi 1000-1800 kcal között ettem.

Holnap viszont indulok kirándulni külföldre 1 hétre. Nyilvàn nem fogom halálra zabàlni magam, de mivel nem saját magam készítette kaja lesz max tippelni tudom majd a kalóriàkat. Viszont ha màr nyaralok, kicsit el akarom engedni magam.

Ha nem fogok zabàlni, csak normàlisan eszem (pl reggeli 1 péksüti,ebéd 1 gyros, vacsora 1-2 szelet pizza) hízhatok vissza valamennyit?

Mozogni sokkal többet fogok mint itthon (kb 3-4-szer annyit), mert nagy városnéző túràkat fogunk csinálni, itthon meg ülőmunkát vègzem, mozgásom csak annyi hogy a kutyàval sétàlok.

2018. aug. 11. 22:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha ennyit eszel nyaralás alatt, akkor tovább fogsz fogyni.
2018. aug. 11. 23:04
 2/4 anonim ***** válasza:
A fentiek alapján inkább fogyni fogsz, a mozgás nagyon sokat jelent és nagyon kevés ételt írtál.
2018. aug. 11. 23:09
 3/4 anonim ***** válasza:
23%

"csak normàlisan eszem (pl reggeli 1 péksüti,ebéd 1 gyros, vacsora 1-2 szelet pizza)"

Ez mind szemét kaja. Ezektől alapvetően csak híznál, szerencsére fogsz mozogni mellé szóval lehet stagnálni fogsz vagy fogyni esetleg.

2018. aug. 12. 11:01
 4/4 anonim ***** válasza:
76%

Nincs hizlaló étel, előző, csak a kalóriatöbblet hizlal.

A péksüti amúgysem szemét kaja. Gabona, nem a legtápanyagdúsabb étel és ilyen kevés napi kalóriát nem pazarolnék rá, de teljesen rendben van. Ha a zsemle szemét, akkor a rizs, a köles és a zab is az, nem? Szénhidrátbomba gabona mindahány, a zabban speciel van kis rost, de az a zsemlében is lehet s attól még nem lesz jó s a rostmentes ételek sem rosszak.

2018. aug. 12. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!