Miért nem mennek le a kilók?
2 hónapja heti 4-szer edzek, 1500-1800 kalória között eszem (attól függ, hogy edzek-e aznap)
Nem hagytam el az ételek közül semmit, csak csökkentettem a magas kalóriatartalmú ételek zabálását. Max 50 g zsírt és 180 g szénhidrátot eszem egy nap. A 2 hónap alatt 4 kg ment le, szerintem ez nagyon kevés. Mit tehetnék, hogy beinduljon a fogyás? Szeretnék heti 1 kg-t fogyni, úgy hallottam, hogy az még egészséges.
80 kg vagyok most, 84-ről indultam és 170 cm magas vagyok.
Mit tehetnék még az egészséges fogyásért? Nélkülözhetetlen elhagyni pl a krumplit és társait? A fehér kenyér helyett barnát eszem, de csak nagyon ritkán, kb heti 1-2 alkalommal, a tésztákat is igyekszem hanyagolni, de ahogy látom ez így kevés. Azt hallottam, hogy idő kell, hogy a szervezetem megszokja, hogy nem 5000 kalóriát eszem és ülök egész nap, de mégis mennyi idő szükséges még, hogy megszokja? Nagyon szeretnék jövő nyárra 60-65 kg lenni, de teljesen elveszítem a motivációmat, ha nem látok eredményt. Segítsetek, légyszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!