Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 35 felett már nehezebben...

35 felett már nehezebben mennek le a kilók?

Figyelt kérdés
Szűk 2hónapja kezdtem jobban ügyelni az étrendemre.Jelentősen lecsökkentettem a fehér kenyér mennyiségét meg az ételadagot is valamennyire.Kevesebbet vacsorázok vagy általában csak joghurtot iszok.Úgy érzem nem olyan könnyen mennek le a kilók vagy csak nem szembetűnő.Az arcomon látom,hogy lementem valamennyit.A hasamon,derekamon,combomon nem tapasztalom.Nagyon nem voltam elhízva 167/70,nem is volt annyira feltűnő,először 4-5kg felesleg volt rajtam,elég arányosan oszlott el a súlyfelesleg,de azelőtt 12kg is könnyebb voltam,az utóbbi években kicsit elhagytam magam(munka,sterssz,rossz helyzetek),mintha a gyomrom se működne olyan gyorsan.

2018. máj. 29. 10:33
 1/9 anonim ***** válasza:
23%
Be kell lőni a napi 1200 kalóriát, és fogyni fogsz. 35 felett, 45 felett, bármikor.
2018. máj. 29. 10:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Valószínűleg még mindig többet eszel, mint kellene.

Az, hogy kevesebb fehér kenyeret eszel és "valamennyire" az ételadagot, az semmi. Valószínűleg csak a stagnáláshoz elég, mert amit eddig ettél, az a hízáshoz volt elegendő.

2018. máj. 29. 11:00
 3/9 A kérdező kommentje:
Eléggé lecsökkentettem az ebéd adagot is,bár lehet lehetne még ezen is korrigálni,meg ügyelni rá melyik ételt mivel kombinálom.Édességet se eszek sokat,csokoládéból jóval kevesebbet meg inkább néhány darab integrális kekszet,gyümölcsöt.Az utóbiakkal csak most kezdtem kísérletezni.
2018. máj. 29. 11:13
 4/9 anonim ***** válasza:
78%
én ugyanezt tapasztalom.20 évesen pikk-pakk lement 4-5 kg. most meg sokkal nehezebben,pedig semmit nem csinálok másképp
2018. máj. 29. 13:57
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
35 alatt nem kellett fogyóznom, szóval erről nem tudok nyilatkozni, de 38 évesen nem volt nagy kihívás leadni a kilókat. Szóval szerintem alkati kérdés is.
2018. máj. 29. 14:01
 6/9 anonim ***** válasza:

Egy 170 cm magas es 80 kilos nonek az alabbiak a BMR ertekei, kor szerint:

15 ev: 1627

20 ev: 1602

25 ev: 1578

30 ev: 1553

35 ev: 1529

40 ev: 1504

50 ev: 1455

60 ev: 1406

35 evesen kb napi 100 kaloriaval kevesebbet fogyaszt a szervezet, amiatt tunhet ugy, hogy lassabban megy a fogyas, de ez nem azt jelenti, hogy 2 honap alatt lehetetlen fogyni 35 ev felett.

"jobban ugyelni" nem eleg a fogyashoz, max a sulytartashoz.

2018. máj. 29. 15:05
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
37 vagyok,nekem nem mennek le nehezebben a kilòk mint pl 10 éve.
2018. máj. 29. 15:08
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Felnőttkorban lassul az anyagcsere, ez teljesen normális jelenség. Aktív sporttal, izomzat fejlesztésével lassítható a változás; ez a csontsűrűségre is igaz.
2018. máj. 29. 17:04
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem könnyebben megy, ahogy telik az idő és egyre jobban értek a megfelelő táplálkozáshoz, többet edzek (izom sokkal több még nincs azért, de remélem, még lesz)... 35 éves korom előtt nem is tudtam fogyni, azt se tudtam, hogyan kezdjem.

Van, akinek lassul az anyagcseréje, sőt, ez elég tipikus, de ez nem szokott hatalmas különbség lenni.

Inkább egyéni, hogy könnyen megy-e, illetve van, aki a jó módszerrel könnyen fogy, de a tipikusakkal sehogy :) Amikor rátalálok az aktuálisan szükséges trükkökre, azonnal elkezdek fogyni, kisebb erőfeszítéssel, mint ahogy addig stagnáltam...

Azt nem tudom, hogyan veszi észre bárki, hogy az emésztése, pláne a gyomra hogyan s milyen sebességgel működik, nekem esélyem sincs megtudni az ilyen belső ügyeket. De szerintem nem változtam különösebben tinikorom óta e téren.

2018. máj. 29. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!