Dietazom, sportolok kemenyen es megse mennek le a kilok. Mi lehet a baj?
Dieta alatt azt ertem hogy semmi kenyerfelet es semmi cukrot nem eszek...zoldsegkoret gyumolcsok csirke salatak stb...
Mozgason heti 5 edzes kondiba cardio+sulyzos...
Este nem eszek.
Nem tudom mi lehet a baj de en mindent megteszek elore eldobozolom a kajat is suliba es egyszeruen en nem ertem h mi lehet a baj...vki vmi?
Napi nagyon max 1500kcal
Egyszer lefogytam mar 13 kg t es visszahiztam 9 et es akkor is ezt csinaltam mint most egyszeruen nem ertem most miert nem mukodik...kezdek ketsegbe esni
Szia!
Hasonló cipőben járok, és én sem tudom mi lehet a baj. Még az is hasonlít, hogy korábban sikerült fogynom, de azóta visszajött pár kg, és onnantól nem billen lefelé a mérleg nyelve.
Már a fogamzásgátlóra kezdek gyanakodni, de elvileg annak sem olyan magas a hormontartalma, hogy ilyet okozhasson. Nálad mi változott ahhoz képest, amikor képes voltál fogyni 13 kg-t?
21/L
#6 vagyok. Hozzátenném, hogy én 8-9 hónapig csináltam, amit te, utána növeltem picit a szénhidrát mennyiségét, mert már kéket-zöldet láttam a koplalástól.
Most meg Kalóriabázissal számolom a kalóriákat is, de hát nincs nap, amikor 1300-nál többet ennék, és ez az átlag étkezésem. Tehát a kalóriabázis előtt is kb. ennyit ettem, de egy biztos, a 2000-ret még csalónapokon se léptem túl.
Magasság/súly?
1500 igazán nem sok, mozgással fogynod kéne, de nem teljesen kizárt, hogy nagyon lassú az anyagcseréd, kicsi a súlyod, nincs nagyon miből fogyj... Az nem lehet, hogy lassan fogysz, mert kicsi a kalóriaigényed s azt elfedi a testsúlyod ingadozása, ami pont így jött ki? 1 hónapnál még ez sem kizárt.
S hallottam már emberekről, akikl spontán heteket stagnáltak ugyanazzal az életmóddal, amivel előtte a utána fogytak (bár nem értem, ilyenkor mi történik).
Nem ismered a biológia törvenyeit , hogyan muködik a test .
Hat nem úgy , ahogy te elkepzelted.
Elsösorban ez egy extrem kúrának tünik, ami hosszútávon nem fenntartható, tehát megbukott.
El tudod kepzelni , h sose eszel többet kenyeret ? Gondolod h normalis ahogy rádurrantál erre a fogyásra?
A tested be is fékezett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!